To není tak moc softwarem, ale tím jak Ti šlape připojení a pokud je velká odezva, výsledek je takový jaký popisuješ.Citace:
Původně odeslal Exp
Printable View
To není tak moc softwarem, ale tím jak Ti šlape připojení a pokud je velká odezva, výsledek je takový jaký popisuješ.Citace:
Původně odeslal Exp
Tohle je fakt super musím říct je to uplně zadara!!! zrovna jsem volal babičce a vklidu ;D dobrota jen aby to vydrželo :D
tagze z dialup-om si ani nepisknem :cry: :cry:Citace:
Původně odeslal karliko
dial up má pokud vím skoro stejnej, le-li lepší upload než CDMA :( (já mám na CDMA odhadem tak 1-3kBps)... spíš je tady problém s downloadem. No on si člověk nevybere :-( :-(Citace:
Původně odeslal proe
ale jet by to mělo, hlasová komunikace co si pamatuju byla na dialupu úplně v pohodě (pokud se u toho nedělalo nic jinýho), takže pokud ten program nemá nějakou nesmyslně vysokou kvalitu přenosu...
OT: ale při cenách žlutého ďábla bude stejně levnější volat přímo telefonem, ne? ;)
Kupoval si uz niekto kredit? Chcem iba vediet nakolko je to bezpecne, kedze som nikde na stranke nenasiel ziadny certifikat alebo aspon zmienku o zabezpeceni ???
Jo muzu taky potvrdit ze to funguje, zatim sem zkousel pevnou linku, ale mati na druhem konci si stezovala ze to vypadavalo (ADSL 1024 - resp 784kbs 21ms ping) ja sem slysel vsechno...Nak
jde poznat, že je to ještě beta... někdy po spojení strana s pevnou linkou neslyší co říká strana na PC... pak to napíše chybu a asi 20 sekund nejde volat nikam... potom to jde zase v poho...
Jo odezvu moc velkou nemam, jedu přes kabel :wink: Takže cca 30ms?to by imo mělo stačitCitace:
Původně odeslal Gentle Giant
je to fakt 8-)
akorát na mobil sem volal asi 2x a ted řiká,že už nemám credit :cry:
Jde to nekomu presmerovat z pevne na mobil?!
nejde musis koupit kredit.Volani jen minutu se mi nezda taky moc.Kdyby to slo na mobily bylo by to super.Doufam ze kdyz volam lidem na pevnou ze jim to nebere penize :)Citace:
Původně odeslal xmen
Tak stahnuto, instalace fpohode, registrace bezproblemu. Vytaci to o dost rychleji nez normal telefon. mluveni sem zatim nezkousel(nikdo doma)
a zkousel si na mobil(pry se to da nejak presmerovat)Citace:
Původně odeslal NazQul
som zo SR a ked volam vramci Slovak Telecom, tak mozem maximalne 10 sekund!! :(
na tejto stranke su tarify. a pisu tam,ze vramci landline-pevna siet, sa da volat do minuty zadara, nie 10s..
http://www.voipbuster.com/en/rates.html
Funguje vám stále volání do čr zadarmo?
Funguje sice jen 10 sekund,ale funguje.Volam na druhy konec CR a zadara-lepsi nez nic.
zadara? no, mě to píše jeden hovor (čr-pevná linka) je za 0.01€ tak nevim ale funguje to :-)Citace:
Původně odeslal xmen
EDIT: kolik máte kredit? já momentálně -0.03€