a jaky ma paměte a kde si ho koupil kolik si z nej dostalCitace:
Původně odeslal rombo
Printable View
a jaky ma paměte a kde si ho koupil kolik si z nej dostalCitace:
Původně odeslal rombo
Když hceš zvýšit kvalitu obrazu použij omega drajvry se zaměřením na kvalitu obrazu dnes večer sem hodim výsledky rozíl mezi normal a těma omegaama kdyby byl rozdíl jen 500 až tisíc bodů tak se to vyplatí, protože stejně to dneska žádná hra nevyužije a jestli budu mít 9000 nebo 10000 nebo 11000 v Dmarku tak je to jedno.Momentálně mám slabej procesor tak mě brzdí. Takže výsledky kolem 9000 .
Zas a znova a určite nie naposledy :Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Su 2 verzie stači sa opytať aky maju chladiče ja mam s plexy - ten hlučnejši a neni až taky hlučny a za to chladi výborne.
2 verzia - normalny kovovy ten je tichší ale trochu slabší
To s tou udajnou hlucnosti MSI se tady uz probiralo. Ja osobne s tim zadny problem nemam a karta mi nijak hlucna nepripada. Pokud se nekomu (nejlepe s nejakym TT7 nebo udajne tichy Titanem) hlucna zda, nemusi si kupovat MSI s jeho 3.6ns pametma, klidne si muze koupit Manli :lol: nebo Leadtek s tim jeho zrudnym chladicem jeste vice zahrivajicim jeho 4ns pameti :wink:
No,chtel bych vedet,jestli se ty prolinky prodavaj nekde jinde nez v thd nebo computershopu a softcomu a jak je to se zarukou,protoze jsem se na computershopu dival na zaruku v poctu mesicu a tam byla 0.
Tak za prvé ccomputershop a softcom je to ta samá firma maj tam chybu ne jedinou, zatim je ten obchod dost nedomakanej a záruka je 23 měsíců apoň u mí 128Mb verze.