OK dohodni to :!:
Printable View
OK dohodni to :!:
Beriem 5 kusov :-) od 1.8 po 2.8Citace:
Původně odeslal Kuzilek
Jenom 5, vem si kolik lidi by si je koupilo za vyšší cenu, to by byl kšeft jak noha :D :eek:
kde se v čr dají sehnat ESky?
hehe kdybych měl esko tak by moje ramky měly co dělat v sandře
Kedysi sa tu niekto z fora dost dlho bavil s nejakym ingenyrom z Intelu a nakoniec vysvitlo to, ze ten nasobic po nastaveni nevedia zmenit ani oni ;D. Z toho sme vtedy usudili, ze to bude zapisane zrejme v nejakej PROMke v procesore. Takze smola.Citace:
Původně odeslal Kuzilek
znamej ma P IV 2,4 ES Intel Enhanced, ale tvrdi , ze mu nejde menit nasobit, je to normalni ?
Chodi to jen na nekterych deskach?
Nech to skusi smerom dole :-)Citace:
Původně odeslal BRUCEF
klidne si to muze vyzkouset u me,Citace:
Původně odeslal BRUCEF
ok , kdybych potreboval ozvu se
Unlocking the Multiplier - Part I
http://www.hardwarecentral.com/hardw...torials/829/5/
Unlocking the Multiplier - Part II
http://www.hardwarecentral.com/hardw...torials/895/3/
pekne pocitanicko preco to nejde .... (alebo poreco to ide ? ;D )
Ja si nemuzu pomoct, ale ty dva odkazy jsou identicky...Citace:
Původně odeslal -=HaDeS=-
sorry uz som to opravilCitace:
Původně odeslal Kuzilek
Hm. A co mohu dělat ,když mam :Intel(R) Pentium(R) III 800MHz PR 1051(estimated) Standart 256kbc ECC Synchronní ATC.
Děkuji.
na odemykani zapomen :wink:Citace:
Původně odeslal vivalin
to neni mozne... vsechnu jde nejak obejit ;)
Jadro asi bude u vsech CPU stejne, nasobic bude urcite nastaveny nekde na kuprexitu...;) takze nakoupime nekolik desitek procesoru s ruznymi nasobici a co nejpodobnejsim designem, par mikroskopu a jemneho naradi a to by v tom byl cert, abychom na to neprisli... ;)
Myslim, ze by pak jmeno naseho fora bylo sklonovano hodne dlouho po celem svete :D Tedy aspon do doby, nez by Intel vymyslel neco noveho :?
Uz to niekde skusali. A neprisli na nic. Pravdepodobne sa CPU vyrobi s odomknutym nasobicom, potom sa otestuje a nejako elektricky sa nastavi nasobic.
cet sem si vasi vzkazy a dost me to mrzi ze to nejde odemknout,protoze mam celerona 333, takze na ten muj se to vztahuje asi taky,co?
no mam desku PC-chip M726 a tam se da jumprama nastavit nasobic - a na to se vas chcu prave zeptat, nasobuic sem nechal na 5x a frekvenci sem zvednul na 75 a pri bootovani mi to vypsalo misto intel celeron 333, tak intel celeron 266, nevite jak je to mozne?No byl bych rad,kdyby mi nekdo z vas - profiku odpovedel,protoze ja sem z toho JELEN :? .
jo a jeste se zeptam-mam to ve slotu1 v PII cpu card,sou tam dva jumpry neda se to tam nejak obejit?
dik moc s.emil
no to je prave ten uzamcenej nasobic... muzes ho zkouset menit nahoru dolu, ale vysledek neudelas zadny... :| Furt budes mit ten puvodni. Ale to ti lip vysvetli nejaky intelista... precejen, ja uz davno presel na platformu AMD ;D
zdravim, to s tema AMD me to taky zajima,protoze mam doma durona 700, zkousel sem hp pretaktovat na desce,tak to vubec nevnimal a kdyz sem prehodil cisilka v biosu tak sem mio to podarilo na 770 a to se sekalo tak sem spustil na 750-zatim to jede,ale sem z toho zklamany.
problem je ten,ze v biosu sem s rychlosti procaku zmenil i rychlost PCI,deska snese 35 a s tychlosti 107,sem zrychlil na 37, tak jen cekam az mi to vyhori :lol:
odomkýnanie násobičov Intelov by bolo akurát vtedy, keby sa stal niekto z nás riaditeľom Intelu - rozdelil by som to na dobré OC kúsky /drahšie ;D /, zlé OC kúsky / lacnejšie/
veď INTEL sa bojí Overclockingu ako čert kríža!!!!
ja bych to rozdelil naopak... :) Spatne OC drazsi, dobre OC levnejsi ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal eraser007
to si fakt uhadol eraser007 ty lamo ... intel zamkol multiplayer kvoli falsovaniu procesorov a tak .. teraz to uz je zbytocne kvoli namestringu, ale nejak im to ostalo :roll: ale aj tak to je fuck, lebo 800fsb procaky to nikam neposle ...
MadCap
ja viem, ty lama2 ;D , že to Intel robil aby výrobcovia alebo iní dementi nezmenili násobič napr. 2000MHZ 20x100MHZ na 24x100MHZ a bol by 2400MHZ - PRíkLAD ! a predali ako 2400MHZ.... ale videl si na nejakej INTEL DOSKE /nemyslím Intel chipsetom - to je skoro každá /- ale doske ktorú PRIAMO VYROBIL INTEL MOŽNOSŤ OVERCLOCKING ???
NIKDY!!! INTEL BOJUJE PROTI OC ICH PROCíKOV ako MAČKA !!!!
tak ja rozhodne lama niesom clovece, a intel na svojich doskach uz umoznuje overclocking utilitou z wokien ... chjo ... ostan radsej pri amd a nechodievaj sem :roll:
MadCap
možno LAMA nie si, len som ti to vrátil ;D
a overclocking z Windowsov vie každá doska - /okrem 486tkových samozrejme ;D /
a ešte k vete : "veď INTEL sa bojí Overclockingu ako čert kríža!!!! "
doplním - ktorému výrobcovi by sa páčilo pretaktovanie procesrov ?
už to vyzerá na FLAME, takže pohodička, OK ? :smoke: