Hehe, to bolo vyborne podane - neostava mi nic ineho, nez bezvyhradne suhlasit... :wink:Citace:
Původně odeslal PiT
Printable View
Hehe, to bolo vyborne podane - neostava mi nic ineho, nez bezvyhradne suhlasit... :wink:Citace:
Původně odeslal PiT
A co ti na to povedat? ... budem riskovat este vacsie rozosranie databazy ???Citace:
Původně odeslal sisi
este ze to Brno :wink: btw ja na tehle oldschoolech taky vyrustal ale byl sem prte takze si fakt nepamatuju co to bylo..Citace:
Původně odeslal Mymak
Tak tohle je argument, ktery chapu a ktery akceptuju, ale prosim, aby az bude problem vyresen, byla diskuse opet otevrena.Citace:
Původně odeslal PiT
...a k tem spectrum a amigam aj., sice je to imho uz OT, ale podle me...
Herni konzole je zarizeni primarne urcene pro hrani her. Coz podle me spectrum ani amiga neni, i kdyz na tom samozrejme kazdy hlavne rubal hry, ze? :-)
Poprosim kazdeho, aby ste pockali s touto diskusiou nejaky cas, aktualne riesime nejake veci ohladne fora (napr. ISE). Akonahle to bude dokoncene, sme ochotny o tejto teme debatovat dalej. Naozaj nie je v nasixh silach, aby sme si prihadzovali pracu navyse. Zatial to tu LOCKnem, potom ked to bude z nasej strany (ADMINs & MODs) mozne riezit, ihned to tu otvorime. Zatial prosim pouzivajte sekcie pod ktore je mozne konkretnu otazku zaradit. Dakujeme.
P.S.: Ja osobne som za.
Ja jsem taky za, ta sekce by se tu nejspis driv nebo pozdeji objevila, ale budete si vsichni muset pockat, tohle vsechno je v reseni ;)