jj taky uz jsem si vsimnul teto zajimave veci a mimochodem ted pouzivam verzi 2.3.0.3b1, a po exlude javaw.exe v IMONe jede vse ok a tak to ma byt ;DCitace:
Původně odeslal [MJK
Printable View
jj taky uz jsem si vsimnul teto zajimave veci a mimochodem ted pouzivam verzi 2.3.0.3b1, a po exlude javaw.exe v IMONe jede vse ok a tak to ma byt ;DCitace:
Původně odeslal [MJK
No mne teď nas.ral Azureus, respektive to, že běží na Javě... mám poslední release obou verzí, čerstvě nainstalovaný wokna a pokud mám spuštěnej Azureus (tedy i Javu), tak mi "lagujou" wokna (sem tam jakoby na půl vteřiny vytuhne myš), v návaznosti lagujou i hry (disk začně zběsile číst). Pokud tyto aplikace nejedou, tak je vše v pořádku :roll:
(indexing servis, defrag a hromadu jiných "užitečných" wokenních služeb jsem povypínal).
Tak budu hledat jiného BT klienta... Nevíte o nějakém, který "vypadá" jako Azureus (tedy aby si zapamatoval všechny běžící torrenty i po vypnutí a já pak nemusel jako třeba v BitTornadu klikat znovu na všechny torrenty, abych je znovu spustil) a nepoužívá tu "skvělou" Javu ???
Takže aktuálně jedu na BitComet 0.60 a spokojenost :smoke: Lagy jsou v čudu a je to pro mne "uživatelsky přívětivý".
po roce jsem vzdal azureuse, kterej proste kravil se vsim, mam BitComet a spokojenot ! nic nepada, zere malo, proste pohodicka...
můžete mi prosím říct, jak se aktualizuje Azureus? mám stažený na disku soubor Azureus2305-B72.jar ale když dám Doplňky-Instalallation wizard a vyberu ze souboru, vždy se mi napíše, že daný soubor nelze použít..nebo se dá nastavit automatická aktualizace, která by vše dělala za mě?
díky
Azureus se bezne aktualizuje sam, takze pokud si to nezakazal, oznamuje ti novy verze a pokud to potvrdis, tak si je sosne a nainstali. To co mas je nejspis beta, tudiz si ji azureus bezne nestahne.
Prejmenuj to na Azureus2.jar a pretis tim puvodni soubor v adr. azura...Citace:
Původně odeslal Keekus
zdravim, preinstaloval som teraz windows, mam DSL pripojenie, program BiTcomet 0,6 a ked dam stahovat cez neho tak asi do 10 min prestane stahovat, nejdu ani stranky, proste net vobec nejde, len svietia tie monitory dole ale ziadne data sa neprenasaju...Nasledne treba odpojit usb modem a pripojit naspat...to iste robi aj azureus...cim to moze byt?
2 Umbro: jj funguje to..diky moc :-)
u mna presne to iste. Vytuhy ako svina, absolutne sa neda pracovat. Tiez som presiel na Bitcometu a vela veci mi v nej chyba, resp. nefunguje. T.j. obmedzenie uploadu na konkretny torrent (nefunkcne) a nastavenie poctu pripojeni na torrent/celkovo.Citace:
Původně odeslal Vykuk
Zkuste uTorrent (mikroTorrent). Malinkej a zatím plná spokojenost.
http://www.utorrent.com/
BITSPIRIT a AZUREUS su najlepsie .Nebol ziadny problem a ani nebude
vyskusaj uTorrent a uvidis co je kvalitny software ;)Citace:
Původně odeslal 1111andreas
Ještě k původnímu problému. Narazil jsem n aroutery který při mnoha spojení vytuhávají....skusil bych omezit počet spojení v aplikaci....na rychlejší stahování ti to asi ovšem nepomůže....
Umí nějaký soft (třeba ten Utorrent nebo Azureus) nastavení v to smyslu, že si vyberu torrenty, které hodím do fronty a nastavím si že se spustí stahování v určitý čas a pak zase v určitý čas vypne?
sheduler? uTorrent urcite
s tim se neda nez souhlasit ...Citace:
Původně odeslal MadCap
Přesně tak používám ho asi 2 měsíce a nemůžu si ho vynachválit. Systémové nároky jsou opravdu minimální (asi 6MB zabraných Ram při asi 4 stahováních :-o ) a program je navíc pár set KB velký a nemusí se instalit. Přitom má podle mě víc možností nastavení než Bitcomet nebo Azureus a navíc je skinovatelný :cool: .Citace:
Původně odeslal Atom
Stáhnout se dá na:
www.utorrent.com
www.utorrent.cz
Hele, než ten UTORRENT vyzkouším, taxe raději optám.....
Mám v AZUREUSu rozjetých asi 11 torrentů, pokud je načtu v tom druhém bazmeku, nezmrší se ty stávající stažené díly a bude to pokračovat normálně dál, jo?
teoreticky by to mělo navázat v pohodě, ale já takhle jednou zkusil přejít z BitCometu na uTorrent a výsledkem bylo 4gb stažených dat v (_,_) :-)Citace:
Původně odeslal Aralyon Gloria
když tak to zkus nejdřív s jedním a uvidíš, nebo si ty stažené někam zazálohuj a když to nevyjde tak je dotahej v Az
Nevie niekto poradit?
Pouzivam BITCOMET 0.71, a vsimol som si jednej veci,
ked to mam dlhsie nonstop zapnute, napr viac ako pol dna-den v kuse, tak zacne sa comp stavat skoro nepouzitelny, lebo vsetok CPU usage zacne vyuzivat na 80-100percent Bitcomet, ale nechapem preco, lebo mam sice aktivnych do tych 15-20 torrentov, ale vecsinou sa v realnom case taha iba jeden-dva, aj to iba nizkymi rychlostami, upload to iste.
Ked program zavriem a znova spustim tak je to v pohode, urcitu dobu. Miesta na disku mam dost, ram 1giga,Athl2500.
Kde je pes zakopany?Dik