Re: Pasivne chladenie cipsetu na nForce3
a kolik je teda zdrava teplota pro nF3?
mě se totiž z lenosti nechtělo vymontovavat desku abych vyndal zalmana kvuli instalu grafarny.. tak jsem ty hmožděnky a chladič prostě vytrhnul.. ted už moc nedrží, resp. vůbec. teploty mam s original MSI na 300HTT 50-56C...
Jednoho dne jsem chtěl nainstalovat gigovy modul atd.. -> finale toho je že jsem přišel cca o 40% dat na disku.. mam sice maxtor ale ten znami problem plati jen pro nF4(tedy doufam)..
až nyní jsem si uvědomil že jsem s výměnou ramky v té době downgradoval i na origo chladic a jedu na těchto teplotach chipsetu. nemuze to nejak prehrivat radic SATA(ktery je v chipsetu a ktery použivam kvuli funkčni delicce) a nicit data???
něco nainstaluju a po pár spuštěních to vyhazuje exceptions, errors atd.. pred startem se mi i na cerstve instalaci spusti stale CHCKDSK pro jednotlive partitions a opravuje mraky souboru, smart na disku nic nehlasi...
díky
1 Příloh-a(y)
Já mám na svojí K8N Neo2 Platinum Zalman ZM-NBF47 a naprostá spokojenost.
Jen jsem ho musel trošku upravit kvůli grafice...
ten tam mam taky a skutecne chladi ok. jenom nejsem schopnej posoudit, jak moc je ucinny "pasivne", protoze mi na nej ze strany fouka chladic z grafiky
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
riksa
ten tam mam taky a skutecne chladi ok. jenom nejsem schopnej posoudit, jak moc je ucinny "pasivne", protoze mi na nej ze strany fouka chladic z grafiky
Já to mám takhle : a chladí to suprově a hlavně ticho..