sakraCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
tuto vetu jsem prehlidl:
No jo chlazení....nechci do toho zase moc investovat vím že to není nesmrtelnej stroj ale zatím stačí, i hrát mi jde všechno ale to je spíš o 9500PRO grafice...
sorry
Printable View
sakraCitace:
tuto vetu jsem prehlidl:
No jo chlazení....nechci do toho zase moc investovat vím že to není nesmrtelnej stroj ale zatím stačí, i hrát mi jde všechno ale to je spíš o 9500PRO grafice...
sorry
Hmmm tak jsem zkusil zalítat se Sturmovikem a po chvilce jsem musel ubrat na nasobici...padalo to o sto pero :o((Mrknu po nejakym procaku...Díky za rady....
BTW jestli ten stávající budeš prodávat přes ten pcbazar, tak ti radím se moc nezmiňovat v inzerátu o OC experimentech :) Většinu lidí to spíš vyděsí :) Jinak za litříka bys ho tam mohl klidně prodat, když já tam prodal MX440 za skoro 600 :wink:Citace:
Původně odeslal Stormland
Stejne ho po par krocich budes zvysovat tak proc mu mirne npomoci.Ja nerikam zvysovat napeti o moc sam mam na cpu jen 0,1V (1,7v) vice (na 1,65v delal jednou mesicne problemy se startem). Maximum je podle tabulek 2v ale to bych neriskoval. Co se tyce chlazeni pouzivam STNPG? instrukce coz stahne teplotu o 5st dolu ci nebo lze pouzit HALT instrukce jako u Intelu a teplota klesne o 7st ale ty uz mirne zatezuji CPU. Jinak chladic mam taky nic moc. Cooler Master hhc-l61 6*6 med, heatpipe, 3000RPM, 200kc ale v case mam solidni pruvan. Jestli te to moje chlazeni zajima tak se zkus podivat na odkaz v mim podpisu. Lze pouzi ruzne triky ale hlavni je kvalitne odsavat teplo z CASE pryc na to se u uzivatelu kterym OC nic nerika stava. Alespon fan na zadni strane stahne teplotu dost dolu. Co se tyce Windtunelu mel jsem vyrobenou i preplnovanou verzi ze ktere tam zustal jen Fan a rozdil je jen 1st. Ale doporucuju si ho vyrobit je to levne a rychle co se tyce teplotniho rozdilu tak v kvalite odvetravane case je asi 5st .Citace:
No koukal jsem na ten odkaz a o 400MHz by se mi to taky líbilo ;o)) Nedá se nic dělat a zkusím sehnat jinej procák na přestavby je ještě čas ;o))Citace:
Původně odeslal woyta