2DlouhyJony: nejde o to dokazovat, ze jsi fyzicky do te desky zasahl, ale o to, ze prodavajici musi prokazat, ze ten spaleny chipset souvisi s tim poskozenim, ktere jsi zpusobil ty
Printable View
2DlouhyJony: nejde o to dokazovat, ze jsi fyzicky do te desky zasahl, ale o to, ze prodavajici musi prokazat, ze ten spaleny chipset souvisi s tim poskozenim, ktere jsi zpusobil ty
Obrátil jsem se na výše uvedený link a podle předběžné konzultace budu muset být nucen rezignovat.Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Proč? Znalecký posudek nestojí 500 ale 5000Kč, a konzultace se zákazníkem a prodejcem 1000Kč/1hodinu... :eek: :eek: :eek:
Takže se budu muset zařadit mezi oněch 99% zákazníků kteří do tohoto nepůjdou z důvodu například finančního (jako v mém případě).
Díky všem kteří mě v tomto podpořily! :!: :?
Můžeš to zkusit ještě tady: http://www.spotrebitele.cz/
Co může znamenat označení "CID"?
Prý takto byla označena moje reklamovaná a (?testovaná-netestovaná?) deska.
Consumer Inflicted Damage, nebo tak něco. Zkrátka že jsi jí odpálil sám.Citace:
Původně odeslal DlouhyJony
Ne! Já jsem si ji neodpálil!Citace:
Původně odeslal Mican
Prostě a jednoduše se mnou firma Asus Czech s.r.o., jak se říká: "vyrazila dveře". :evil:
A firma Alzasoft kde jsem desku kupoval se mnou odmítá komunikovat. Asi se do firmy Alzasoft budu muset vypravit osobně. :wink:
P.S.: asi se přece jenom po tom soudním znalci poohlédnu... :|
ja by som ta s tym tiez poslal do <>e, ono sa velmi tazko dokazuje ze take vrypy ti neodsmazia dosku, prajem ti vela "stastia" proste s reklamaciou poskodenych veci (a to nie malo) mas vzdy problem a ked si lavy ....
Oni to robia IMHO naschval. Urcite to nie je prva doska, ktora sa im vratila s takto odpalenym chipsetom. Ale ked maju nejaku dobru zamienku, tak preco by reklamaciu neodmietli, ze... :roll:
Tak se po soudním znalci poohlédat již nemusím! :DCitace:
Původně odeslal DlouhyJony
Po dnešním e-mailu (a několikanasobných e-mailech z mé strany) od Asus Czech s.r.o. došlo k zásadní změně... :-)
:evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal MadCap
Byla to jen nešťastná náhoda, no, chtěl bych vidět tebe panáčku... :roll:
Co když z nové desky od Asusu opět sundám kvůli Exthermu plastový držák na standardní chladič.
Bude deska reklamovatelná?
U desky od MSI jsou nýtky rozebíratelné, ale u desky Asus jsou zalisované. Je možno sehnat někde samostatný plastový držák chladiče?
-----Resumé-----
- Reklamace desky u Alzasoft - Zamítnuto
- Alzasoft nereaguje na dotazy ohledně zamítnuté reklamace...
- Požádal jsem firmu AT Computers ohledně přezkoumání zamítnuté reklamace
- AT Computers:
- Obrátil jsem se tedy rovnou na Asus Czech a problém se zamítnutou reklamací a poškozením desky jsem vysvětlil.Citace:
z přiložené fotografie je patrné značné poškození cest, na což se záruka nevztahuje
- Asus Czech:
Na dotaz co způsobilo spálení chipsetu, mě bylo odpovězeno:Citace:
Ta deska již byla v ASUS Czech a byla tady otestována a označena jako CID.
- Opět jsem se obrátil na Asus Czech, z dotazem: co způsobilo spálení chipsetu? Ne co by mohlo spůsobit spálení.Citace:
Co se týče Vašeho dotazu, co mohlo způsobit spálení
chipsetu, poslala jsem Váš dotaz našemu technikovi a připojuji jeho odpověď.
Citace:
K poškození chipsetu ICH5R může dojít několika způsoby. Jednou z příčin může být skrat, nebo dlouhodobé přetížení USB
portů, zkrat na IDE, chyba zdroje - napět´ová špička, a samozřemě může být i výrobní vada chipsetu. Bohužel, jakmile
jsou poškrábany cesty na MB nemůžeme již desku opravit, protože pak již nemůžeme ručit za opravu.
- Asus Czech:
- Následovalo "DUPNUTÍ": Můj dovatel odmítl reklamaci z odůvodněním poškození desky.Citace:
my bohužel nevíme, proč konkrétně tento zmíněný chipset ICH5R shořel.
Jak jsme vám již psali dříve, víme pouze možné důvody, proč k tomu mohlo dojít.... S určitostí se to ale nedá zjistit.
To ovšem nic nemění na faktu, že tato deska byla posouzena jako CID.
Já jako majitel této desky žádám vysvětlení proč shořel již zmíněný chipset, protože nesouhlasím s vyádřením technika mého dodavatele. Za spálený chipset nemohu a na reklamaci (či opravu) tudíž mám nárok!
Jako důkaz jsem Vám zaslal též link (na internetu by se našlo více) kde se o tomto diskutuje a nejsem tímto zřejmě jediný poškozený zákazník.
- Asus Czech:
S nabídkou jsem samozřemě souhlasil a desku odeslal a do čtrnácti dnů jsem obdržel desku novou bez doplatku 20.00 U.S.Citace:
přeposlala jsem všechny informace týkající se Vaší MB své nadřízené A. M. s žádostí o posouzení Vaší reklamace. Níže cituji její odpověď:
Citace:
Cesty jsou zničené a ASUS by nemohl proto poskytnout záruku na opravu, tedy i na funkci jak nového chipsetu (který zákazník požaduje vyměnit), tak funkčnost jeho upravovaného MB.
Desku hodnotíme jako CID a proto v souladu s tím lze zákaznikovi nabídnout pouze výměnu celého MB se zárukou, ale za "CID charge repair fee"=$20.00u.s.
K poruchovym chipsetům (viz diskuze on www.dcr.cz) ICH5 - ASUS již tyto od konce minulého roku nepoužívá, jsou k dispozici nové verze, které se osvědčují výborně.
Za normalnich okolnosti (kdyby při vlastní uprave desky nedošlo k poškození tolika cest), by ASUS s naprostou samozřejmosti zaručil výměnu takového chipsetu.
Rovněž Vás mohu ujistit, že pokud budete souhlasit s placenou opravou - tedy vyměnou za nový MB, bude mít instalovaný jiný, up-dateovaný druh chipsetu.
S touto nabídkou mohl přijít hnedka Alzasoft a nemuselo by se to takto protahovat...