EIZO S1910AS cerna na tomto LCD se mi zda cernejsi nez na CRTcku, bila je naopoak bilejsi nez jakou jsem kdy videl
Printable View
EIZO S1910AS cerna na tomto LCD se mi zda cernejsi nez na CRTcku, bila je naopoak bilejsi nez jakou jsem kdy videl
:lol:Citace:
EIZO S1910AS cerna na tomto LCD se mi zda cernejsi nez na CRTcku,
Naprosto souhlasím. Lepší LCD na DTP a grafiku do 20 000,- prostě nekoupíte. U nás je k mání za 16 500,- včetně dph s garancí 0 vadných bodů.Citace:
Původně odeslal Dudyn
Nj, obvzlast ked ma ciernu cernejsi nez CRT monitory na ktorych ked sa zobrazuje cierna tak proste monas nesvieti (chapeme nevydava svetlo) ;D Potom teda predpokladam ze to LCD asi svetlo pohlcuje a preto ma "cernejsi" cernou ;D Inak jestli chcete videt jeste "cernejsi" cernou tak vas mozem zavret u nas v komore a potom mi poviete ci aj vasa komora je tak cierna ;DCitace:
Původně odeslal Mac Manar
2Dudyn, Mac Manar:
Panove, uz jste si nekdy tu 1910-ku zapnuli v noci? Ja jo a "cerna" ma do cerne asi tak daleko jako u kazdeho jineho obycejneho LCD, tak sem prosim nepiste kraviny. Tzv. "cernou" vam ukaze tak jedine ve dne nebo pokud mate vedle zapnutou lampu, abyste presvitili podsvetleni a oblbli oko, bohuzel. Jestli je tohle LCD v necem dobre, tak to jsou barvy a uhly pohledu, odezva je spis prumer.
dalsi naivka, co opravdu veri, ze bila muze byt jeste bilejsi a cerna cernejsi :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Dudyn
Cierna na LCD nemoze byt lepsia ako cierna na spravne nastavenom CRT.
Biela moze byt - staci, ked tam daju poriadne silne podsvietenie. Len neviem, naco to je dobre, mozno tak na vypalovanie oci ;D (Ano, pri ostrom slnku to pomoze - ibaze ked na monitor svieti ostre slnko, tak to znamena jednu vec - treba ho premiestnit alebo pouzit zaluzie/rolety/zaves/...) Mnohe LCDcka maju nedostatocny rozsah nastavenia jasu - je prilis vysoky aj pri nastaveni na minumum. Obraz potom vyzera na prvy pohlad "atraktivne", ale je to nevhodne na dlhsie pouzivanie.