Ja a Bill? :-( No fuj, ty se rouhas! To se obrati proti tobe! ;-)
Jinak predstava 16ti ci vice monitoru na 1 PC je ale vzrusujici a lakava, ne? :-D
Printable View
Ja a Bill? :-( No fuj, ty se rouhas! To se obrati proti tobe! ;-)
Jinak predstava 16ti ci vice monitoru na 1 PC je ale vzrusujici a lakava, ne? :-D
no todle by stacilo ;D
http://www.realtimesoft.com/upload/gallery/259.jpg
WinXP, 11 monitors, 4 video cards
1)Athlon/Asus/ATI 9700 Pro 1.5 Gig memory, XP, SCSI LVD 10k hdd's, Al case, filtered forced air ambient cooling, 2 19" NEC's
2) Athlon/Asus/1.5 gigs memory, XP, 2 Matrox Quad cards powering 8 19" NEC's, custom cherry n black laminate trading desk
3) IBM Thinkpad-factory additional memory
Card 1:
AGP ATI 9700 Pro
Factory drivers, zero problems
Card 2:
PCI Matrox Productiva G100 MultiMonitor MMS, Matrox MGA-G100 chipset
Factory drivers. Zero problems
Card 3:
PCI Matrox Productiva G100 MultiMonitor MMS, Matrox MGA-G100 chipset
Card 4:
AGP ATI All-in-Wonder 128, ATI Rage 128 chipset
Masox! ;-)
Kua a to ma jako nekdo doma??? To musi bejt solidni maser :o :o ;D .
TAkže mi nedá nikdo jasnou odpověď jestli moje TNT2 M64Pro PCI na tej Epoxce 8RDA+ bude chodit(a dokonce bich jí chtěl používat nějakej pátek jako hlavní a jedinou grafiku nmež si naspořim na nějakou lepší...)?????
2 rehor:
To budes mat poriadnu kombinaciu TNT2M64 PCI + nForce2 ...
TNT2 PCI predaj a kup si nejaku lacnu AGP za 500sk pokial si nasetris na nejaku poriadnu grafiku ...
A tahle K6 bude bez grafiky... tak to asi nepude.... Asi to tak dopadn že si koupim nějakou AGP šunku..... a pak ji vyměnim za něco pořádnýho třeba za tu S3 co má vyjít vlétě ... jestli se jim povede jak řikaj a bude stát jen 3 000 ,- tak to bude síla.....
Audigy i SBLive!1024 jedou bez problemu ( i obe najednou + integrarna = 3 funkcni zvukovky!!!!)
A s tou PCI grafikou je to takovej problem? Pochopil bych to u AIW ale jinak uz PCI grafika na takovyhle desce???...
tam se nejedna o to ze nejedou ty zvukovky ale Gameporty na nich...
ale todle jako dulezity nepovazuju, spis to chce pruzkum tech PCI grafik.
Boardy totiz dve AGPcka nemaji takze kdo chce pouzivat dve karty tak logicky musi mit jednu PCI :wink:
Tak ta S3 běží i na Epox 8RDA+ normálně
marek: zkus pls i jiny, vsechno co se ti dostane pod ruku a nejen pod XP ale i pod W2k. S3 totiz neni karta kerou bych chtel mit jako sekundarni ;D
Tak i já přispěju svou troškou do mlýna a asi příznivce Nvidia chipsetů nepotěším.
Měl jsem k dispozici Asus A7N8X rev 1.02 s nejnovějším biosem , jako první grafiku ATI Radeon 8500 128Mb, jako druhou grafiku jsem zkoušel:
S3 Trio64V2/DX,S3 Trio64V+, Cirrus Logic CL-GD5446, ARK 2000PV, Trident TGUI9440, Matrox MGA Millennium 2Mb PCI, Millennium II 4Mb PCI a ATI 3D Rage II+,
OS byl použit Win2K SP2 , čistá instalace.
Výsledky:
1)S3 Trio64V2/DX,S3 Trio64V+ bez problémů, při vypnutí ale hodí error, ale vypne se to v pořádku.
2)ARK 2000PV s touhle kartou neproběhl ani post, při žádném nastavení biosu, ani po clearu.
3)Trident TGUI9440 s touto kartou byl taky problém, nainstalovali se ovladače a pak Win2K odmítali naběhnout...
4)Cirrus Logic CL-GD5446 problémy při postu - někdy ano, někdy ne. Nepodařilo se s tou grafikou nastavit víc, než 640 x 480, při pokusu nastavit vyšší barevnou hloubku a rozlišení byla tma :-)
5)ATI 3D Rage II+ , naprosto vše bez problémů, ať již post, vypínání, změna rozlišení.... pohodička
6)Matrox MGA Millennium 2Mb PCI, Millennium II 4Mb nejdřív nechtěl ani u jedné z těchto grafik proběhnout post, ale stáhl jsem si nejnovší biosy do těchto Matroxek a pak post fungoval bezvadně. Další problém nastal, že vždy po instalaci těchto grafik se u nich zobrazil vykřičník a nešli nainstalovat ovladače. Problém se vyřešil instalací ovladačů z Internetu, ale při suspended modu se PC už nevzbudil a při vypínání to házelo errory :(
Obrázek si udělejte sami, problém bude nejspíš s nastavením northbridge, a možná se vyřeší dalšími updaty biosu. Ale možná taky ne...
Dikz Specovi za rozsahly test....
ted aspon vidite zena kazdym sprochu, pravdy trochu ;D
I kdyz to neni dulezity, tak mi bezi oba game porty v pohode :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
A to ze v nforce2 nejdou PCI karty je problem, nastesti ne muj ;D
Napadla me jeste takova drobnost, jak je v BIOSU nastaveni ze kteryho slotu se ma natahnout grafika jako prvni (AGP/PCI). Nemate to spatne ;D
No to byl for, ale vyrobce by to tam asi nedaval, kdyby ta deska neumela PCI karty ???
Takze z toho vyplyva: pouzivajte karty ATi ;)
z toho vyplyva ze desky s Nforce jsou tak maximalne pro gamery a ne pro lidi provozujici na PC vaznou praci ;D
i kdyz Rainbow ma taky pravdu ;D
Pokial funguje zvukovka ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
To neni pravda, clovek co pouziva PC na praci ma prece Parhelii ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
A nebo mu k praci staci p200mmx :o
Ne kazdej ma Parhelii :)Citace:
Původně odeslal brazilterrorist
To je fakt jsou i lidi co maj 3DLabs WILDCAT IV 7210 :oCitace:
Původně odeslal DeeKay
Sakra proc ja mam porad tu blbou Nvidii ??? aha uz vim nejsou money...
jj presne tak...Citace:
Původně odeslal brazilterrorist
btw me by stacil Wildcat VP :wink:
Me by se libila ta Parhelia, ale... (mozna tak za 4 roky nekde v bazaci :lol: )Citace:
Původně odeslal DeeKay
Sice by to mělo bejt mimo mísu, ale: ČÍM VÍC LIDÍ SI TOHO EPOXE NEVEZME, TÍM DŘÍV HO BUDU MÍT. :-) :-D :lol: ;D 8)
no vidis jak sme hodny...Citace:
Původně odeslal Halen
ja to vidim na Gigabyte VAXP :wink:
Přes víkend jsem řešil problémy s druhou grafickou kartu na desce s Nforce2 a zase problémy... :(
Takže na tohle opravdu pozor, Nforce2 chipset má problémy s podporou PCI grafických karet.