Citace:
Původně odeslal Zilla
Hyde21: Zkus jeste jina media, kdyz vypustime moznost, ze je tvoje mechanika rozbita (cemuz se mi nechce moc verit), tak jsou jedinym spolecnym cinitelem u vsech firmwaru. Treba zjistis, ze na jina media ti vypalovacka smazi naprosto perfektne... :wink:
Tak som nahral new filmware 1.UE a citanie je rovnako poondene pri konci media ale som zistli ze vsetky tie media Imation 8x co som napaloval ,maju prikonci strasne zvyseny pocet chyb PI (testoval som to vdaka tomu new FW-da sa tomu verit ???? - ta mechanika nema MediaTek cip cize neni LiteOn) a niekde som cital ze tieto NEC (2500,3500,3520...) pri takomto zvysenom mnozstve chyb (najme na konci media - lebo tam je vraj najrizikovejsia a najnachylnejsia cast media na CHYBY) spomaluju citanie
bol som ale u kamosa co ma LG 4163 s poslednym FW a napalil som si u neho na taky imation DVD+R 8x cele DVD cize nejakych 4,38gb mi detekuje CD-Speed a v pohohde mi to precita peknym grafom cize bud bola chyba v tom FW 1.04 alebo v sa moja mechanika nema rada s tym IMATION mediami 8x DVD+R vseobecne ale akurat mi tie media dosli cize zajtra pojdem kupit dalsie, skusim napalit a uvidime ... :|