zatim favorite
NEC 2080UX+ ; Eizo FlexScan L887 ; DELL 2001FP
btw, prej je tedka v PCM nejaky ultra-test, cetli jste ho nekdo? PCM byl vzdy platek strasnej, tak jestli ma cenu si kupovat...
Printable View
zatim favorite
NEC 2080UX+ ; Eizo FlexScan L887 ; DELL 2001FP
btw, prej je tedka v PCM nejaky ultra-test, cetli jste ho nekdo? PCM byl vzdy platek strasnej, tak jestli ma cenu si kupovat...
co rikate na toto LCD>
NEC 19" LCD 1970GX
http://www.nec.cz/index.php?kod=&pag...dk=3&zbozi=162
hledal jsem na netu recenze a nikde nic .. asi je to moc novy :?
http://www.behardware.com/articles/534/page5.htmlCitace:
Původně odeslal zoba
asi jsem spatne hledal.. :oops:
jinak diky za ten odkaz .. podle toho co je tam napsany tak je dobrej akorat na hry :| a za tu cenu pekne drahej ..
Mozna me ukamenujete...ale co treba Nuevo 409( nebo kolik je tam to cislo)???
Maj ho myslim v Alzasoftu lehce pres 10.000 s dani. Za ty prachy ma i DVI. Ale jakej je obraz nemam poneti...
no tak to je opravdu uzasna rada - > kameny :lol:Citace:
Původně odeslal Zorg
(bavime se o osobnich zkusenostech)
Mam 19" Neovo se sklem a nemuzu si ho vynachvalit. Barvy skvele, velka plocha a rozliseni 1280x1024 je tak akorat. Na praci jak delane, video je taky docela dobre, ikdyz tmave. Nekdy si rikam, ze by nebylo na skodu 1400x1050 ale i s 1280 jsem spokojeny. Pro hrace a video maniaky to asi nebude to prave kvuli vysoke odezve.
2Garagamel>
jeee 1000citej prispevek :)
a ktery to modelovy cislo mas? tim sklem si myslel, ze ma predek sklenenej??
zajimaly by me zobrazovaci uhly a "verne" barvy, jestli to neni uplne mimo...
BTW jak se pozna,ze ma monitor jen 6bitu na barvu? vsichni stejne pisou 16.7M, coz je 8bitu/barvu
Dekuji, taky jsem si toho vsiml. Dalsi duvod k oslave 8-)Citace:
Původně odeslal Zorg
Mam X-19AV (staci se mrknout do podpisu). Zobrazovaci uhly sou docela nizke, uz pri cca 45 stupnich barvi dozluta. Barvy jsou pro laika i na fotografie vyborne, profesional si bude stezovat porad. Zalezi jak si to nastavis, ja mam kontrastni barvy, ktere na fotkach nevypadaji umele a neni to vybledle, presvicene. Oproti 17" TN co mam v praci je to obrovsky rozdil.Citace:
Původně odeslal Zorg
Vishni pisou 16.2M, ne 16.7M, coz je prave to dopocitani. Tento monitor by mel mit 24bit, je to pomale MVA (30-35ms real) a prechody na gradientu videt nejsou (jede to vse pres DVI).
Jeden znamy mi rikal o Fujitsu Siemenst p20-2 , prej ho srovnavali skoro k eizu a stoji 20k s dani :eek: Neznate nekdo?
Máte někdo zkušenosti s LCD SONY 19" HS95PB ?
Bol to jeden z mojich moznosti co kupit ale dost ma sklamal, parametrami a obrazom (na vlastni bulvy) :-) je horsi ako HS94. Skoncil som pri siemens scenicview P19-2 a som velmi spokojny, je to nejaky novy PVA panel, pisu ze 8ms, moc im sice neverim a nemam to ani ako zmerat ale ma to 16.7M bez mazania.Citace:
Původně odeslal Dan
Tenhle neznam ale na dnesni strance PCT je test Fujitsu Siemens P19-2 - a je fakt moooc :drool: premyslim ze bych menil, ale jestli to ma vubec smysl.. mam 172xCitace:
Původně odeslal Commander
EDIT: P20-2 http://www.kasa.cz/index.php?0:2:fsc-p20-2:0
videl nekdo NEC 2080UX+ ; Eizo FlexScan L887 ? Nevim kterej vzit :oops: (nebo jeste jinaci?)
Nezda se ti nativni rozliseni 1600x1200 trochu moc ?Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
a co treba dell 2001fp? spec. viz thread o neco vejs
ja se na nej chystam :wink:
nakonec jsem objednal EIZO L997 tak jsem zvedavej :DCitace:
Původně odeslal Braindead
Prave uz 3 hodiny testuji novy FSC P19-2, solidni hracka, verte nebo ne, maze min jak moje stara 15" Targa norm. monitor.
Akorat nevim co s jasem a kontrastem (jas 8 kontrast 70!), je to ok?
Je to ok ked sa ti obraz paci.. ja mam jas 25 - kontrast 50Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
to si musis nastavit sam a je skoda ze nema este tzv "eco" profily ako mavaju sony, pretoze v noci som si to vacsinou prestavoval ;) inak na farby doporucujem sRGB ;)
Jo jeste bych se rad zeptal a nechci kvuli tomu zakladat nove tema, zda kdyz pouzivam takovou tu prodluzku s vypinanim privodu enegrie, musim pred tim vypnout i LCD (se starym monasem jsem na to kaslal) nebo staci kdyz pockam az prejde do stand-by rezimu?
DELL 2001 mam v praci a vyzera super. Som nahodou natrafil na obchod, kde maju pouzivane monitory a mali tam aj nejaky 19´´ DELL (neviem presne model, lebo mali iba 2 ks (z 12 co im prislo) a nebolo by z coho vyberat). Rok vyroby 2005 a zevraj pouzivany iba 2 mesiace. Cena peknych 7990 Kc.Citace:
Původně odeslal Braindead
Aky mate nazor na nie dlho pouzivane LCD? Podla mna za taku cenu je to super.
Mate nekdo osobni zkusenost s LCD 19" s cenou 12k a rychlou odezvou? Abych mohl rychle scrollovat textem a sem tam se podivat na film a melo to plny pocet barev?
S plnym poctem barev za ty prachy nic nesezenes.Citace:
Původně odeslal Lopan
Tak pak nezbyva nez 2k pritlacit a koupit FS P19-2 :)