brachovi jsem dal celera tuleně 1,3Ghz na ty samy desce a jede v pohoděCitace:
Původně odeslal Rabban
paří na tom HL2 ,UT2004,NFSU2 i Doom3 ;D a to jsem tam dal taktlýho radka 9000 250/286@310/310 ;D ;D ;D
Printable View
brachovi jsem dal celera tuleně 1,3Ghz na ty samy desce a jede v pohoděCitace:
Původně odeslal Rabban
paří na tom HL2 ,UT2004,NFSU2 i Doom3 ;D a to jsem tam dal taktlýho radka 9000 250/286@310/310 ;D ;D ;D
Take jsem mel P III-S 1,4GHz v Tusl. Fakt dobrej procik. Nejvyse jsem ho vystavil na 1750 - 166 fsb, ale pameti to nedavaly. Mit MDT pameti co daji 166 cl2 to by byla jina kava. Jen me mrzela absence podpory DDR pameti. Vykon by byl uplne jinde. Ted mam notas s P III-S 1 Ghz a je ve vypoctech (seti) paradoxne rychlejsi nez P III Copper 1@1,35ghz :eek:
Tak to toho moc neznáš ;D. Zkus si např. emulátor DOSBox - doporučená konfigurace pro hry navržené na 286ku je minimálně Pentium II 400 MHz. Je snad jasné, co by bylo zhruba vhodné pro hry navržené na Pentium.Citace:
Původně odeslal Mil17
Ono hodně záleží na grafice. S historickou S3 Trio ti Xvid nepoběží plynule ani na Athlonu 64. A naopak s dobrou grafikou to (byť na hraně) zvládne i Pentium II.Citace:
Původně odeslal Bob van Sikorski
Osobně bych (na reálné věci!) využil tak 10GHz Athlon 64.
už ho nemám :? , ale stěžovat si nemohu kdyby mel DDRka ta ho mam porad 8-) , no ale segra ma Celer500 :wink: Tulene nedostala, protoze jsem potreboval ramky a to bych si za tu sunku nekoupil ;D
Tak to teda nechapu jak to dokazal a jeste s tim napetim, spise mi to pripada jako fake.
http://www.xtremesystems.org/forums/...&postcount=283
Moje 1266 nez chcipla dala FSB 175 MHz@1.8V (1663 MHz) kdyz jsem samo odpojil uplne vsechno, bohuzel jsem nenasel disk co by unesl vice jak 43 MHz PCI takze do voken jsem nikdy nedojel....Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Celery mi daj 160 do voken, vyjimecne post na 166 MHz (PCI 41 MHz) vic mi TUSL nedovoli.
Spise by me zajimalo na jaky desce dal tech 202 MHz to bych opravdu rad videl ;D
S3 Trio (povodne - bez 3D) je naozaj megashit, Duke Nukem 3D na tom seka uplne so vsetkymi CPU a doskami.Citace:
Původně odeslal Eagle
klidne na tuslu kdyz das asynchro pameti tak tam je fsb asi do 250Citace:
Původně odeslal Dawe
Ano, to vim, asynchro nerad pouzivam..... Ale rekni mi, delicka AGP/PCI 1/4 tzn 50 MHz ??? Mno ja ti nevim :-) I takovej extremni ocer jako ty snad uzna ze je to uz trosku moc ;DCitace:
Původně odeslal LeXa
Jeste ze to neni BX, to by mel AGP na 2/3 :wink:
jasne ale desku s jinou delickou nenajdes nebo jo rad se necham poucit
No prave ze neexistuje zadna soc 370 co by mela alespon 1/5.... Ale to uz jsme tu resili :? :wink:Citace:
Původně odeslal LeXa
a co napeti, kdo mel nejvetsi napeti? ;) ja 1,952V ;) ale uz nevim, co to bylo za board, asi P2B-Fko ...urcite ale i440BX :smoke:
http://sweb.cz/gl_storm/pic/oc_1100@...uz%20kopie.gif
mam
1,1... nikdy jsem ji taktovat nezkusil :oops: (P2B-S)
2 x 1,3 a obe daji 1612, ale pak se na me zlobi disky :lol: :lol: (TUSL2-C)
50MHz som skusal na 486ke (486DX/50 - nie DX2!, PCI som nastavil na 1:1) a tusim som sa dostal aj do Windows (disk bol asi WD 1,6GB alebo 1,2GB), aj S3 Trio64V+ to zvladalo, akurat logo window malo nejake divne farby ;D Takze mozne to je, akurat novsi HW to asi nema velmi rad.Citace:
Původně odeslal Dawe
To zase nie je velky problem - staci pouzit PCI grafiku. Ale este sa mi nepodarilo rozchodit BXko na viac ako 133MHz - skusal som na dvoch Asusoch P2B. Ked nastavim 133MHz, tak vsetko ide a pri 140MHz uz nic...Citace:
Jeste ze to neni BX, to by mel AGP na 2/3 :wink:
To je fakt, ze jsem mel na pokusy take par dobrych cpu. A kdyz jsou dobre komponenty jde vse :-)
http://sweb.cz/EXTREME.OVERCLOCKER/p...iii_667_eb.htm
Zajimavy, me BX133 dala 142 jak nic.... Celer 850@1205 MHz normalne provozvan na 1130 MHz.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tak mozno to iba tie Asusy nezvladali... alebo CPU.
Moje bývalá P3 1133 dala FSB 184 na ST6ce, paměti PQI 150ky. Stylovější procák než Tualatin už nikdy nebude nějaké žvásty že mu chyběly DDRka nemá cenu řešit protože dataprefetch ruleez :)
Kompík mojí přítelkyně (no moje práce 8-) ) má v sobě asus p3b-f, ati rage 128pro agp, pIIIE 600 a v naprostém klidu jede na 900 (fsb je 150). Chce to mít kliku na hoodně kvalitní sdram :-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
já jsem jel na BX133-RAID na 145 (víc nedaly RAMky)
Skusal som to s M.tec 128MB 6ns, na inej doske (so SiS chipsetom) to chodilo aj na 150MHz.
To Rage 128 Pro na 100MHz by som teda chcel vidiet. Mne uz pri 89MHz Rage 128 (ale bez Pro) blbla. 2D fungovalo normalne, ale v 3D alebo pri prehravani DVD to mrzlo. Pri 100MHz 2D fungovalo stale normalne, ale pri spusteni 3D to okamzite padlo.
Joo taky mám komp s tuleněm P3-S, má ho sestra a výkon ažaž - pro ní.
Na DVD, DiVX v pohodě i s Voodoo 3 co v tom je.
No a souhlasím s vámi, je to prostě jeden z nejpovedenějších proc.
Spis bych to videl na procesor.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ja sem z P2B 140fsb a dostal, jenze jsem tam mnel PII 350MHz a samozrejme PCI grafiku
ak si vsimnes, tak tam bezi v ramdisku, zrejme ma nejak urobeny network boot alebo nieco podobne a nema tam vobec HDD, grafika to urcite nejaka unese a sietovka asi tiez :) takze napodiv to fakt moze fungovat ;) ale zrejme sa to "trosku" lepsie chladilo ;)Citace:
Původně odeslal BRUCEF
inak vobec nechapem zvasty o tom ako Tualatinu chybala DDR bla bla etc. ... ten procesor bol navrhnuty na SDRAM a mal urcite vychytavky ktore tu uz boli spomenute ... ziadna DDR by mu nepomohla bez zmeny architektury :roll:
DDR mu fakt nepomoze, kedze nema DDR FSB (na rozdiel od Socket A). Boli aj dosky s DDR - s chipsetmi VIA Apollo Pro 266 a tusim SiS 635, ale vykon nikde...