2 Darth Maul:
No vidis - Epox to je oddanost panovi - 8K3A chce slusne prepustit svoje miesto rychlejsej sestre :lol:
Printable View
2 Darth Maul:
No vidis - Epox to je oddanost panovi - 8K3A chce slusne prepustit svoje miesto rychlejsej sestre :lol:
Povedzme si takto... mas ju uz velmo dlho, mas extremne overclocky, asi s nou nenarabas v rukavisckach ==> Doska klakla... (ale ked je zaruka je to skor potesujuce :lol: bo bude daco novee 8-) )
To jo, ale musím najít ten zatracenej doklad v účtech z roku 2001/2002 :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Semik
Prostě jsem nečekal, že by mohla odejít...
No asi tak, ze ak zreklamuju a nova nebude tak mas peniaze a potom aj novu dosku..takze sice si bez dosky teraz, ale bude lepsia - nejako takto to vidim ;)
No asi tak, ze ak zreklamuju a nova nebude tak mas peniaze a potom aj novu dosku..takze sice si bez dosky teraz, ale bude lepsia - nejako takto to vidim ;)
Tak ju dakomu poriadne strel, ale problemiku sa nahodou zabunes zmienit :wink: (sice trochu nepoctive, ale efektivne 8-) )
No fuj, to je ale blbý vtip ... tohle bych nikdy neudělal!!!Citace:
Původně odeslal Semik
Ty snad jo? :?
2Semik: ty si ale podarený...len dufam ze si to myslel zo srandy - taketo veci sa nerobia uz len z principu - teda aspon ja to tak beriem. Proste charakter..
neco podobneho mi udelal muj byvaly Gigabyte,taky error...balabal podobny nesmysly,chodilo to taky jen obcas na FSB 100 jinak jsem to nechtelo rozchodit pri postu chvili sel a pak reset atd... a byl tam muj new T-BRED BO hodil jsem novou desku a by to OK
Charakter :lol: (ked dakomu dnes predas AthlonaXP 2000+ za 10000 sk tiez to neni ono... ??? nee prpste ten druhy bol blby)
Vsedsko je len vec pohladu.... (dakemu madarovy by som to strelil brz myhnutia oka :evil: )
2 Semik :
Uz zarabas alebo si len student ?
Lebo vacsinou taketo jednanie maju ludia co si este nevedia vazit peniaze :?
Inak ak si to myslel zo srandy tak beriem spat...
ja bych stejne jeste zkusil jinej zdroj ... buhvi co ti pousti do desky... beru ze je kvalitni ale i tak se mohl zesrat :roll:
Takže závěrečné resumé po několika testech a poučení pro ostatní - není to zdroj, ani paměti, ani deska ... je to nový Athlon T-bred XP1700+ B0!!!Citace:
Původně odeslal d@rI(
Zítra jde na reklamačku, snad Monima nebude dělat potíže - vždyť jsem ho ani nemohl testovat na OC!!! :wink:
Hovoril som - procesor, pamat a az potom doska. ;)
2 Darth: ja som to tusil od zaciatku ....
Citace:
Původně odeslal Deviant
DM:
Chtel jsem si tipnout, ze by to mohlo byt HDD, ale kdyz se ti to seka uz v biosu...to fakt vypada na desku.
Hodne stesti.
Jak jsem psal výše, byl to procesor - reklamace bez potíží, ale teď čekám, až do Monimy přijde nová zásilka XP1700+ B0, aby mi ho mohli vyměnit... 8)Citace:
Původně odeslal Haski
2 Darth:
Aj ja uz cakam - pred 2 hodinami som strelil svoju krasnu AGOIA :wink:
Zajtra sa pojde browsovat po velkoskladoch
Držím palce - já se teď pustil do masivního upgradování (viz bazar), taxem zvědaf, jak s nákupama dopadnu já... :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
Mno mne sa to s tym smejdovym nakupom uz stalo :evil: Teray uy s tzm ale nemoyem nic robit.....bo to tomu chlapkovy nedokazem ze to bolo u predtym. {tak preco ne oko za oko...... :-( }
Protože nejsi stejný šmejd jako on!!! :evil:Citace:
Původně odeslal Semik
Nebo snad ano? :wink:
Nee nespravim to ........ {ale mam s toho dost zmiesane pocity..prevazuje zlost}
To chápu... :|Citace:
Původně odeslal Semik
Taky proto nerad posílám komponenty poštou - někde s tím fláknou a prodávající s kupujícím se už nikdy neshodnou, kde se stala chyba!!! :-(
No ako vravavis bud cestov...alebo u mna. Neviem..to uy nemozem zistit ale jedno je iste odkedy som to tam dal.....to robi problemi, tak to tak uz muselo byt. .... najviac ma na to sere ze mi teraz nefunguje kopm a musim chodit do Net-kaviarne, aby som vobec mohol byt na nete.