Nezbejvá než souhlasit,já měl taky G4Ti na XP2k+ a dělalo to na defaultu asi 9k,stačilo dát fsb na 200 a hned tam bylo 10.5k,pak přetaktovat a bylo tam asi 12k,takže zkus ještě ten driver cleaner a pak tu fsbCitace:
Původně odeslal SPYKER
Printable View
Nezbejvá než souhlasit,já měl taky G4Ti na XP2k+ a dělalo to na defaultu asi 9k,stačilo dát fsb na 200 a hned tam bylo 10.5k,pak přetaktovat a bylo tam asi 12k,takže zkus ještě ten driver cleaner a pak tu fsbCitace:
Původně odeslal SPYKER
Jinak ty problémy...se 44.03..myslíš ten bordel v obraze? ???
driver cl. nak moc nepomohl (resp. vubec:)), na takteni momentalne nemam chladic... kdyz tak se jeste ozvu. Vsem diky...
Tema problemam myslim:
Rozpolygovanost modelu (driverama 61.77 vyreseno), rozpixlovanost textur (nevyreseno ale omezeno), naprosta zhovadilost v IE/MyIE2/Maxthonu (pri preklikavani z jedny stranky na jinou se sekl obraz, pak vypadl na cernou obrazovku a pak se zase rozsvitil a z obou stranek, mezi kterejma jsem prepinal, tam byly casti (napr. horni pulka z jedny stranky, dolni pulka z druhy stranky) (vyreseno), a zasekavani a vypadavani obrazu i ve Win, ale min castejc... Pak pady do modrejch obrazovek s chybamy nv4mini, nv4disp... (nevyreseno, ale omezeno).... Tech problemu bylo jeste vic, ale mam tendenci si pamatovat z minulosti jenom to dobre, takze jsem to uz zapomel:)
EDIT: Zkousel jsem snad vsechny drivery 38.xx pocinaje a 67.xx konce a jediny, se kterejma to jakz-takz chodilo byly prave 61.77. Jinka, kdyz jsem ted nahodil 44.03, tak se ty stary problemy s vypadkama obrazu zacinaj vracet:(
sorry, ale s tím nemůžu vůbec souhlasit... mám aXP palomino 1396@1575 MHz (1600+@1900+) (150x10,5FSB) a s GF4ti4200 64MB mám kolem 11000b... ovladače starstorm 44.67p (s ostatními různými drivery verze 44.xx je to cca podobné...)Citace:
Původně odeslal SPYKER
jeho problém tím vůbec vyřešený není... a výkon odpovídající jeho sestavě to prostě není...Citace:
...jinak,myslim že tvůj problém je vyřešenej-po nahození 44.03 stoupnul výkon na úroveď odpovídající Tvojí sestavě:)...
EDIT: můj názor je, že tvůj problém je fakt buď čistě v ovladačích nebo to může být nějakým programem v taskbaru... zkus všechny neúúptřebné povypínat (hlavně firewall, popř. antivir), testni to a uvidíš...
Jop,jenže máš grafiku na 100% taktlou minimálně 300/600 a věř tomu,že 100mhz pamětí ( on nemá ani 500) udělá dost + něco málo vyšší fsb-+- 200-300bodů.takže si stojim za tim,že sem to odhad dobře :-) nemůžeš se 133fsb a 250/444 Tičkem a 1.6ghz chtít dát 10500-11000,to nejde
EDIT: Hrubka tfuj..
sorry, jsem přehlídl ten příspěvek, kde má 9700b... :oops: , to by potom samozřejmě sedělo... (na default taktování mám kolem 10100b...)Citace:
Původně odeslal SPYKER
safra aj ja mam na mojom abite gf4200 300/600 na AMD 3200+ s 256 ram iba 10 037 bodov mi dala max, ale mam najnovsie ovladace momentalne a pol roka stary zasrakovany system dnes to snad reinstallnem cele koplet cele tak som zvedavy ci to pojde hore :P
JJ si nanovo naini. okna, lebo to neni mozne :o
no takze ked som preistaloval ten win a secko nanovo + ovladace 44.o3 tak som z tej gf4 ti 4200 dostal nieco nad 13500 markov v marku 01SE. takze konecne mozem kludne spat :-)
Mi to nedalo, takze procesor 10,5 x 200 grafika Prolink Gf4 Ti 128 mb na default 250/230 system Win xpProf SP2 X veci na pozadi vcetne dc++ ovladace prvni co mi padly pod ruku 56.72 whql
A v 2001Se 10818 :-)
Na postovani vysledku benchmarku tu mame jinou sekci :roll: