pameti mam 2,5 Apacer 400mhz 512MbCitace:
Původně odeslal Perfect_
Printable View
pameti mam 2,5 Apacer 400mhz 512MbCitace:
Původně odeslal Perfect_
snad jsem to pochopil dobre ze mas netocenej Sempron zatim,no svihni ho na FSB 400 jak uz bylo receno ale na 95% to bez zvednuti Vcore neustojíš stabilně,nevím jaké možnosti ma tebou pouzivana PC Chipska...bojim bojím...Citace:
Původně odeslal Kissman
co do RAM,staci ze sou to DDR400,vic neresit...aspon prozatim...
MMike
pochopil dobre... takze pro stabilni chod bych mel zadratovat socket...? bojim se na ty pcchipce toho napetovyho regulatoru aby me neodkouril zdroj....
proc by to delal...Citace:
Původně odeslal Kissman
pokud se bojis "za 1200" ,zbav se te pc chipsky a kup treba MSI KT4A-V (mam ja), ta je v pohode...veskere ladeni v biosu...
jediny zapor, 2xDDR
MMike
to drátování můžu doporučit, sám to mám... nevím proč, ale když sem to neměl drátovaný, tak mi to při 195 FSB zatuhl prime po 5 minutách, a teďka to mám drátovaný a dám i 222 FSB...Citace:
Původně odeslal Kissman
tak uz ho mam.. restart windowsu pri fsb 200 hned po startu. takze to zitra nalakuju a budu za vodou... kolik do toho semprona ale muzu pustit...?
Ved ja som tam mal nejaky Titan ktory mal fan s 5000ot. Strasny ramus. Teraz som dal Zalmana 7000B AlCu a teplota isla o 14C dole.... A stale nejde. Ale neskusal som este 1,8Vcore. Nechcem ho moc trapit... Inak nejaky link na navod ako odomknem na Thortnovi tu zvysnu L2 cache by sa nenasiel? Nedari sa mi to tu najstCitace:
Původně odeslal Wotan
To Midlet: Sempron 2800+ je superlocked, takze tu L2 cache neotevres.
To perfect - kdyz mi vyhorela deska, tak sem mel pucenou take tu KT600 od Gigabyte, a musim rict ze ta deska byla peknej shit, se Sempronem 2800+ sem na ni nedal stabilne ani 185FSb, nakonec sem prisel na to ze to bylo kvuli tomu, ze pri oc sbernice ze 166 na 200 ta deska neni schopna na 200FSB prepnout delicku AGP/PCi, v biosu nebyla nikde moznost najit prepnuti delicky. Po zadratovani deska mysli, ze ma procak nominalni fsb 200 a nastavi tu delicku spravne.
Jo a jeste k vykonu - se sempronem 2800+ nadratovanym na tyhle desce na 12x200 a napetim nadratovanym na 1,8v, 3x256Mb ram, R9800pro@XT sem dal v 3DMarku01 cca 16400 bodu, na MSi K7N2Delta-L se stejne taktlym procem, ram a grafikou dam cca 18300 bodu, no docela rozdil, jeste se mi zdalo, ze na ty desce nejak blbne usb a hdd, wd800BB valil bez sebemensiho problemu, ale 80Gb Hitachi vubec nenajel. Nefungoval mi jeste flashka 128Mb, v K7N2Delta-L jela normalne, v KT600 vubec nenajela.