nepojde hovorim s jednym chalanom co robi na NIBITORE a vyzera to tak ze nase karty nemaju dve nastavenia.takze asi to spravit nepojde
Printable View
nepojde hovorim s jednym chalanom co robi na NIBITORE a vyzera to tak ze nase karty nemaju dve nastavenia.takze asi to spravit nepojde
a nevis jak bych mohl vyresit muj problem, ktery sem popisoval vyse....ted sem zkusil i jine ovladace 71,90 a nic porad to same....Citace:
Původně odeslal NOD
mne to da naj nastavenie len 460/600 a viac ani tuk.a je jedno kolko do nej davam V.ale manual nastavim 600/640 a pohoda vsetko ide bez chyby.a ty nemas ani V mod takze tvojej karte sa fakt nic nemoze stat akurat tak ze ti bude mrznut co sa da napravit prave stiahnutim taktov alebo volt modom
hmmm tak ja ted jedu na 435/700 a vypada to stabilne(snad..)Citace:
Původně odeslal NOD
akorad nechapu jakto ze se u me neprojevila zmena flashovani biosu...dal sem tam ten ze sparkle a jde to porad stejne....
Jenom mě po tom flashi BIOSu Sparkle trochu stve to přebliknutí frekvencí (když najíždím do ovladačů, ale i když pouštím film). Mám sice LCD ale na sekundu mi zčerná obrazovka. Ale je dost možný že to bude ovladačema.
pred flashom 420/650 po flashi 500/666 :) (ramky asi nie su flashom) inak solidne ;) 6500~ na 71.84 s 16x140 p4 single channel ;)
Jake tam mate chladice?Nevite nekdo jestli jde napasovat na Leadteka A6600 AGP nejakej Silencer?
proste at delam co delam nemuzu to flashnout!!!wfflash mi pise chybu a nvflash mi s prikazama nende a pak porad enter or Q(quit)a spadne na A:\.mozna hloupy ale nemuze nekdo poradit??diky
sparkle bios musis flashnut s tym -5 a -6 overridom .. potom to ide a v pohodicke .. viz co pisal madcap :)
panove chci se zeptat, jde to taky na pci-x verze karty???konkretne leadteky 6600 nonGT od killera (256mb)
urcite nedava sparkle BIOS z AGP na PCIe maju uplne ine BIOSy a hlavne velkost PCIE karty maju 43KB a AGP maju 64KB.skus si zohnat potom bios zo SPARKLE PCE karty
tak jsem to zkousel.na nvflash mi najede s -5-6-f ale pak zahlasi ERROR:GPU mismatch. Id je u toho novyho sparcle biosu 0ovy.ma tak bejt??diky
Nějaká jiná zaručená možnost jak aktivovat zobrazrní teploty jádra je?? Flashovat se mi moc nechce (nerad bych zakládal téma-špatný flash ;D )Dík
jeste je moznost ze ti to nekdo udela, kdyz si sam netroufasCitace:
Původně odeslal Naja haje
ale jinak jak flashem to opravdu nejde
Vždyť to flashnutí je úplně triviální. Možná někomu bude dělat problémy nabootovat z diskety do DOSu ale ty příkazy jsou v klidu. A je malá pravděpodobnost, že by se něco pos..lo.
U mě to same že by stejná serie ??? paměti jdou víc předtim sem se sek na 640 ted jedu 700 pudou jeste víš :D ale sere mě teplota 67°C :oops: . S jadrem ale víc jak nad 440 nepohnu. Mam teď modlej BIOS přimo pro A6600. Ten od sparklu mi nepomoh furt 440 a dělal pičoviny už při startu natož při hrách. Nepomohli ani jiné detonatory.Citace:
Původně odeslal Jirry
Tohle dokaže každá lama když si dokázal napsat tohle tak zvládneš i flesh jestli chceš pošlu ti můj modlej BIOS kde je monitoring aktivovaný a půjdou ti víš i frekvence. Je to orig A6600 žádný Sparkle. Pravtěpodobnost posrání je pak 0. Tedy jestli dokážeš nabootovat z diskety a napsat nvflash 6600mod.rom
Mam default. V poho stačí, nak moc neřve ale být tebou tak vyměním pastu aspoň obič to co tam je vypadá na nakej shit. Silencery na 6600 AGP zatím nejsou pro PCE použít nemůžeš protože u AGP je PCE-AGP mustek ktery musiš taky chladit.Citace:
Původně odeslal favo93
Ja lama ja hovado ted sem si precet clanek o testech 6600 sice pro PCIe ale az ted se ja hovado dovedelo ze ten jebli interni test frekvenci pri OC muzu vypnout :-o . Sakra dyt ja mohl byt mozna davno vys a nemusel se trapit s flashem BIOSU. :idea:
Al2: Myslíš že s tím BIOSem přímo pro A6600 bude OC ještě lepší? Jaké máš výsledky teď (poté cos zjistil, že mužeš vypnout ten interní test?). Kdyžtak bych ti dal e-mail abys mi tam te BIOS poslal.
No takže jsem hodil na ten můj Asus 6600 non GT bios z karty Palit....u toho jediného se v nibitoru zobrazuje voltáž a jde s ní hýbat. Nastavil jsem tam 1,4 V a půl hodiny pařil Far Cry na 540/705. Původní bios dával do toho Asusu jen 1,3 V....no jelikož na tom mám Zalmana VF700 Cu, tak čekám, jestli třeba někdo nevymyslí, jak do toho dát 1,5 V a víc. Zatim jsem si s tim ale moc nehral. Mam to od včerejška.
cus...Citace:
Původně odeslal Meridius
jaky ze si tam dal bios?mel by v pohode slapat i na Leadtek A6600TD nonGT??je to tak?muzes mi hodit nejaky odkaz na ten bios??
dik
je to na serveru www.mvktech.net , je tam biosu hafo. Upravuje se to v nibitoru a flashuje v nvflash posledni verze příkazem nvflash -4 -5 -6 bios.rom (kde bios.rom bude název toho flashovaného biosu). Musel jsem trochu pravit takty, protože v 3d marku to občas hodilo artefaktík. ALe paměti šly nahoru. Takže mám 535/720...uvidím, jestli ty paměti nepůjdou ještě víc. Protože té kartě se zvyšováním taktu GPU už výkon moc nezvedá. Chtělo by to Vmod pamětí, protože teď je úzké hrdlo právě na nich.Citace:
Původně odeslal Jirry
a z jake ze to mas grafarny ten bios...??jak se presne jmenuje?Palit??je to na agp verzi??Citace:
Původně odeslal Meridius
edit:tam sice jde menit nastaveni Vmodu ale me to ukazuje jenom 1,3V a 1,3V a nic vic....???
jj uz to mam 1,4V....ale je to na AGP?
jsem blb.....zjistil sem ze predchozi flashovani sem nedelal spravne a proto se mi neobjevovala teplota a ani neslo vice taktit GPU...ted sem tam dal bios ze sparkle a jedu na 500/700 a 3dmark03 6694b..... ;D
zkousel ste nekdo ten bios od te palit?neni to nahodou na PCIe??