Ta posledni veta se da chapat tak, ze levaci jsou chudi a nemaji na mysky :idea:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Printable View
Ta posledni veta se da chapat tak, ze levaci jsou chudi a nemaji na mysky :idea:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
No ja som lavak ale mys drzim odjakziva v pravej ruke. MX5xx da sa aj v lavej ale potom nevies pouzivat tie bocne tlacidla inak povedane nie je to ono ako v pravej na kolko je to robene vyhradne pre prevakovCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Ale nemyslel som to tak. Islo mi o to, ze z tych 5% ludi, co su lavaci je kolko hracov, ktori taku mys kupia?Citace:
Původně odeslal LiTKo
bohužel třeba já bych takovouhle chtěl :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
jim napiste at udelaj nejakou LE verzi :) bude stat 2k ale bude maloseriova a bude levacka :)
a ad. 518. uprimne vubec nechapu proc bych ji mel vymenit za svoji 510ku. naopak se mi moc nelibi a ty osklivy oranzovy 'popisky' tlacitek se mi vubec nelibej. nastavovani sensitivity mi prijde jako slusna pikacovina (nechapu na co je to dobry)
Asi take iste percento ako u pravakov. Vsetci pravaci si tiez nekupuju najdrahsie mysky.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
http://www.progamingshop.sk/product_...oducts_id=1403
cena neni tak hrozna :wink:
Podla mna je tato mys hlavne pre ludi ktory maju starsie mysi(ako ja IE3) a chceli by vymenit ale do MX510 sa im uz nechce. Keby som mal 510 tak jasne ze by som nemenil za 518 lebo to nema zmysel. Avsak idem kupovat novu a MX518 je horuci kandidat. Nemate dake echo o novych IE od Microdoftu??
dosud neprekonana mys pro levaky je imho mx300
s 310 se mi casto skripnul palec mezi mys a podlozku , jen kuze , ale znamenalo to zpomaleni ( pri hre smrt )
ale jo na ty mysi se mi precijen libi jedna vec ... ten jakoby omlacenej povrch :D
Pěkná to myš. Mě se kur** tlačítka u MX500, tak aspoň je to důvod na upgrade. :D
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31149
1392,-- je hodne dobra cena, tak sup, zkuste ji nekdo ;)
Btw. bude i v jine barve?
kamoš do ní jde.. já do ní taky pudu :)
uz mate nekdo tuhle krysu?
jaka kdyztak je?
zmenou s ie3.0a si imho v otazke presnosti nepolepsis ani omylom, dovod na vymenu moze byt tak max to ze je uz prilis jeta alebo ze nevyhovuje tvarovo, inak som este nenasiel mys co by sa dala oznacit za lepsiu (maximalne tak rovnako dobru :)) v otazke presnosti snimaca ;)Citace:
Původně odeslal ShanDo
kamos uz ji ma, nevim jak je na tom oproti MX510, ale oproti MX500 je teda sakra lehci.
Nepaci sa mi to ze zvolili tvar MX510 je to podla man krok Spat, ta MX1000 ma suepr design, jednoducho ovela lepsie mi sadne moja Tlama na nu a je aj Kratsia ako Mx500 co som sa pytal hracom Profesionalnych cisto ako sa im z tym hra, ergonomia a tak tak jednoznacne MX1000, co sa tyka toho DPI a odozvy ze je to WireLess tak to bolo rozne podla toho kto na co je bol zvyknuty a ako hra.....
Ale kedze potrebujem nieco aj z Kablom a ja si ju viem pozhanat za nejakych 1300,- bez DPH tak asi pojdem do nej ako do 510-ky
Ale to az po prazdninach a to mozno potom bude aj MX1000 s Kablikom. :lol:
Vcera jsem ji chvilku drzel a testoval...no hold tvarove to porad neni wingman a dual optica :) Ty fleky, jakoby mechaniskeho poskozeni jsou tam trosku ujete :/
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...pol=&zbo=46218Citace:
Původně odeslal Masster
1330,- :wink:
Da se sehnat lehce pod 1200 s DPH. Mam ji tak napisi postrehy , zatim jsem nemel cas, zdar. ...Citace:
Původně odeslal LiTKo
Mno tak jako uzivatel skoro vsech mysi z MX serie, popravde, nevim co si o ni mam myslet, trapil jsem ji o vikendu a nejaka lepsi nez MX510 mi neprijde, ale je to mozna jeste ze sem ji "nechytl do parat". Mozna napisi nazor po delsim pouzivani
zitra pro nu frcim ..prechazim z 510ky na 518 ..hehe sem magor no ale ja sem nevydrzel cekat tak sem si poridil na zkousku 510ku a ted uz je cas skocit do me vytouzene mysky...hehe :lol:
Jak je to s tim nastavovanim sensitivity ? sem se o tom dneska docet a dost me to otravilo..
mas moznost pred definovat si 5 nastaveni citlivosti (1600-400dpi) a ty behem hry muzes menit pomoci tlacitka + a - primo na mysi... jsou misto tech tlacidel u 510ky ktery se pouzivali na scrolovani aby si nemusel tocit koleckem ..tudiz byly tam k nicemu takto je pekne vyuzili a je to fakt dobry ..kdyz menis zbrane tak menis i citlivosti na lepsi aiming :-)Citace:
Původně odeslal NazQul
tato vec me na te mysi docela potesila :wink:
jinak rozdil mezi 510 a 518 je skoro neznatelnej ..je to kapanek citlivejsi ale jinak tam rozdil neni a to co mi nekdo rikal ze prej jestli ty tlacitka vecer sviti tak nesviti jen maji ty tlacitka takovou pekne kriklavou oranz :-)