Tak ja som myslel ze ty nam o nom nieco povies ked uz ho mas !! Tak vyjadri svoj nazor naneho aky je hlucny aky je vykonny ..Citace:
Původně odeslal Antiloopa
Printable View
Tak ja som myslel ze ty nam o nom nieco povies ked uz ho mas !! Tak vyjadri svoj nazor naneho aky je hlucny aky je vykonny ..Citace:
Původně odeslal Antiloopa
Heh, nevim jestli sis nevsiml nebo moje prispevky nectes :), ale V7+ uz nemam...psal jsem ze jsem ho mel ;D Tedka mam heatsink z V7 + muj vlastni 80mm fan ktery toci cca 1200-1400ot, tudiz temer absolutni ticho, na mrizku to nesvadej tu tam mam tedka taky a ten vetrak neni vubec slyset ;)Citace:
Původně odeslal cox
mam ho na duronovi 1.1 teplota 45°C max ..krasne tichyCitace:
Původně odeslal cox
No, mi moc tichy nepripada, proto ho vymenim :lol:
Ano mas pravdu V7+ je hlucny jak ... a to aj na LOW ot. Kazdy by mal urobyt to co ty s tvojim V7+ pretoze to mas ty a to je najlepsie !! To si xcel pocut ? SI obycajny DEMAGOG ! Len by som xcel vidiet ako by ten tvoj fanik uchladil nejake stare pretocene palomino s 1,9V pri par hodinovej zatazi !!Citace:
Původně odeslal Tom
jezis ty ses kun ;D, rikam pouze to ze V7+ na low je hlucny a to je pravda, rika to vetsina lidi co ho ma jen ty tvrdis opak ;), jak rikam me je to jedno co mas doma a pro tebe to muze byt tichy vetrak to ti neberu...A uz vubec jsem netvrdil ze to co mam je nejlepsi volba, nevim proc to pises :wink:, na zacatku threadu tu byla rec o fakt tichem vetraku coz V7+ na low neni...Palomino jsem s tim chladil predtim a jel jsem na XP1700+ pri 1.5V...to co si psal ty nejake Palomino pri 1.9V bych fakt ani nahoudou neuchladil, ale to taky nechapu k cemu ti to je, kdyz mam Tbreda a toho v poho uchladim... :wink: Nebudem se tady hadat vo blbostech...Kazdej ma jiny chladic, ten tvuj uchladi mnohem vic nez muj to je jasna pravda...Ale jsou tu lidi co davaj prednost tichu pred hlukem takze mam to co mam :)Citace:
Původně odeslal cox
Tak jsem poridil zminene - XP1800+ a k tomu AC CopperSilent TC a pridavny vetrak od AC do skrine. Jenomze... procesor (nepretaktovany) ma v zadeklovany skrini neco pres 70stC :?, kdyz ho necham odkrytej, tak ma kolem 62. Vetrak na CPU se toci kolem 1800RPM (tedy asi na polovic max vykonu), ten pridavnej taky tak. Kdyz case zavru, tak se otacky zvednou tak ke 2000 a basta. ???
Znamej rikal, ze ma ten chladic nejspis blby cidlo teploty a spatne podle toho ridi otacky. Nejaky napady? Dik
BTW Epox 8RDA+ je k nesehnani, tak jsem poridil Abit NF7 a vypada to docela dobre :-). S uvedenou sestavou 3DMark2001 SE: 9609 bodu ;D