Původně odeslal Vykuk
Ano a kvůli tobě bude asi prodejce každý kus zboží, které chce prodat, dlouhodobě testovat, aby náhodou zákazníkovi neprodal šmejd... To znamená, najme tak 10 "betatesterů", sníží se nám nezaměstnanost a zboží se zdraží aspoň o 100%, fakt dobrej nápad! Prober se, takhle to nefunguje nikde, ani na takzvaném, všude vychvalovaném, západě! (tam jsou pouze vstřícnější v reklamacích kvůli tomu, že tamní občané mají jaksi více jasno ve svých právech). Svým jednáním způsobíš pouze to, že se prodejce sekne a bude se ti snažit reklamaci v mezích zákona co nejvíce znepříjemnit...
Příklad:
viz. thread zkušenosti s CZC - myslíš, že kdybych při té mé reklamaci UPSky poslal pana Gaje do řiti, nebo ho osočoval, že jejich technik záměrně ničí pečeti nebo zboží, že by byl vstřícný a poslal mi obratem nový kus? Leda tak prd, nechal by mne vydusit 30 dní... a já bych to na jeho místě udělal taky - pokud zákazník požaduje na co má právo - není problém a vyhovím mu, ale pokud se chová jako buran, nenechám si to jen tak líbit.
Fakt promiň, ale jet kvůli reklamaci flešky 600km, když existuje pošta i s pojištěním obsahu mi přijde fakt ujetý, tvý obavy o to, že ti tvoji flešku někdo rozdupe hraničí přímo s paranoiou.
Zajímavé je, že tvrdíš, že se ti to několikrát už stalo - člověče, ty máš teda pech! Já totiž ještě o nikom takovém neslyšel...
Ty místo toho, aby sis tu reklamaci ulehčil a tolik tě neobtěžovala, jak tady tvrdíš, tak pouze vymejšlíš, jak to co nejvíce zkomplikovat, toť můj názor, možná se mejlím...