Dokáže si někdo představit praktické použítí tohodle skla? Ještě když počítám nějakej crop faktor, tak už mě fakt nenapadá co se s tímhle fotí :D .Citace:
Původně odeslal jan555
Printable View
Dokáže si někdo představit praktické použítí tohodle skla? Ještě když počítám nějakej crop faktor, tak už mě fakt nenapadá co se s tímhle fotí :D .Citace:
Původně odeslal jan555
paparazzi? (doufam ze jsem to napsal spravne ;) )
ja mam z 3XX canonov zmiesane pocity ... ak 350D neni v kvalite vyhotovenia a konstrukcie tela o HODNE lepsia ako 300D, ktora je fakt drsne plastova a mal som s nou pocit ako zo smelinarskeho trhu. viem ze je o dost lacnejsi mometnalne ako ine lacne dslr ale takto "usetrit" by som teda fakt nechcel :roll: aj ked sa s tym samozrejme da zit ;D tiez velkost 350D ide uz do extremu miaturnostou, kto ma vacsie pracky vie o com hovorim ;D
Ten plast na 300d sa mi tiez moc nepacil, ale snad 350d bude lepsi. Mensia velkost by mi az tak nevadila - aj ked aj na d70 mam obcas pocit, ze by niektore veci mohli byt vacsie (ked mam zmrznute prsty). Okrem toho, na dslr je najdolezitejsi cip - a podla dostupnych informacii sa im v 350d podaril na vybornu.Citace:
Původně odeslal MadCap
Tak mam prve zmiesane pocity z 350d - vyskusal som ho len par minut v niekolkych obchodoch (bolo mi blbe sa v jednom hrat 15 minut a v podstate nemat zaujem, tak som to rozhodil do styroch obchodov). Plasty - ovela lepsie, nez 300d, povrch nie je hladky, ale drsny, podobny d70. Velkost je naozaj velmi mala - uz s nasadenym objektivom 18-55mm a 28-80mm sa fotak straca. Neviem si ho predstavit s 17-85mm, alebo nejakym poriadnym teleobjektivom. Nemam velke ruky, ale fotak som nedokazal pravackou chytit nejak rozumne, malicek sa mi uz na grip nevosiel. Okrem toho, grip ma velmi malu hlbku, takze mi to vykrucalo ruku do divnych uhlov (ani prsty nemam nejak moc dlhe). 300d sa oproti tomu drzi neporovnatelne lepsie - az na ten hladky plast.Citace:
Původně odeslal MadCap
Rad bych se vas zeptal,jak mate na 350D nastaveny parametry (ostreny,saturace apod).Dival sem se na clanek tady :
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos350d/page13.asp
Tak me napadlo,jak to vlastne mate nasteveny vy.
Parameter 1, fotim do RAWu, takze je to aj tak jedno, lebo si to potom rucne priostrujem, prisaturovavam a pridavam kontrast sam :)
samozrejme, ze 300D nema zrovna spickove dilenske zpracovani, ale fotit se s ni da a treba ja osobne s ni zatim vystacim... v porovnani s 350D - kdybych se znovu rozhodoval mezi temito dvema modely, tak bych opet sahnul po 300D, protoze ma proste vetsi telo...
EDiT: lol - az ted jsem si vsimnul, ze tenhle thread uz je pekne vousaty
E1: No urcite ti taky za ten rok a pul narostly svaly (od toho tahani) ;-)
Žial nenarástli, a celovečerné fotenie s D70+80-200/2.8+blesk už mi raz dalo aj docela zabrať, lebo som celý mesiac pred tým fotil iba 35-kou. :D. Inak najhoršie je vláčiť ten batoh (aj so statívom) celý deň sebou, a ja k nemu do budúcna plánujem ešte kúpiť notebook. :rolleyes:
Samotné fotenie s ťažkým sklom je v pohode keď pravidelne fotím.