AJ podla mna tie JUICB nie su az take zle...vsak 1700-2400+ pri 1,75 V Rock Stable...je fakt dost dobre vzhladom na cenu tej 1700+.
Printable View
AJ podla mna tie JUICB nie su az take zle...vsak 1700-2400+ pri 1,75 V Rock Stable...je fakt dost dobre vzhladom na cenu tej 1700+.
Tak pre nizke nasobice nemusis robit nic staci menit :) Pre premapovane nasobice 13> treba rozpojit posledny z L3 mostikof !!Citace:
Původně odeslal Deviant
super posledny,ale s ktorej strany :lol: (bo moznosti su 2 a zachvilu tu nato dakdo bude poriadne nadavat :wink: )
Chcem 19" monitor buduci tyzden - ale ako to zase vyzera - zase kupim nieco ine :lol:
Tak mal by to byt posledny na pravo takze ||||/ ale tu mate clanok kde si to mozte precitat.
Najdolzeitejsie je tam asi : Uvažujeme-li sadu L3 jako propojenou na L12 a L5, co tam tedy dělá pět můstků? Ano, tušíte správně, ten přebytečný můstek (ten nejvíc napravo) přehazuje mezi standardní a přemapovanou sadou násobičů. Pokud je tento můstek spojený, sada je standardní (5x až 12.5x), když je rozpojený, je sada přemapovaná.
Kde najdu databázy OC CPU AMD???
tu http://www.overclockers.comCitace:
Původně odeslal Julian
no ted sem koukal a panacci tam do toho rvou takovy napeti od 1.9 do 2.25 silenci. a frekvence nic extra a to jsou A...
moc díkajs
Podľa tej databázy to vyzerá, že vo svete ešte 1700+ TB B0 nemajú.
Do teďka jsem nevěřil na serie, ale JIUGB mne přesvědčila. Získat z CPU na nominálu 1470 MHz v mém případě 690MHz tomu se říká terno, a je to skoro pravidlo.
AMD a jeho cenová politika budiž pochváleno.
Zajtra si idem pre JIUGB tak uvidime co zvladne oproti terajsiemu JIUCB ;)
2 Gabo: riadne potestuj ...informacie su dolezite ....v stredu asi dam zbohom svojej AGOIA :wink:
JJ Gabo, testuj aj ja som zvedavy.
Ja som ho práve doniesol s Proca Trenčín, tak uvidím čo s neho vyžmýkam...... :roll:Citace:
Původně odeslal GABO
tak už mám taky JIUGB :-D . už abych byl doma a votestil ho, kam až půjde.
kurňá, já se tak těším.
jupii, tak pozeram do noveho cennika Libra.sk a tam uz maju XP1700+ - 0.13u TB za 2580Sk !!!!!!!!!!!!!!!! ... bozinku, musim zohnet niekoho , kto mi ho dokaze kupit - najlepsie JIUGB ;D
Nenajde sa tu ochotna dobra dusa, co by mi ho mohla kupit a poslat ... ;) ... v sobotu hram v Partizanskom kolky (II.liga) , takze sa mozem cestou z Cabaja do Partizanskeho u takejto dobrej duse zastavit ... 8)
tie JIUGB normalne sposobuju davovu psychozu
fsetci upgraduju na B0 ;D
vcera v Libre som kupil a nasledne downgradoval staru AGOIU 2000+ na to co mam teraz...
A divíš se - vždyť to je od dob Celera 300A první pořádný OC procák - 50% výkonu navíc!!! :o :o :oCitace:
Původně odeslal Vorlon
Zdravim, v Libre v Ziline maju JUIGB ??? 1700+ alebo len boxy ?
no vidis, diky tomu dementnimu ratingovani sem si toho ani poradne nevsim! je to pravda, standardni takt 1.47GHz * 1.5 = 2.20GHz :o to je docela prijemny zjisteni 8-)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Poslední, co šlo takhle točit, byl 1,6GHz SeverníLes (až 2,4GHz), ale to bylo o úplně jiné cenové hladině... :wink:
Tak uz sem si taky jedno JIUGB objednal ;D
Len ho ber!Citace:
Původně odeslal Madman
Ten moj po 6 hodinách na 1,6v ide abslútne stabilne (Hot CPU Tester,Sandra Burn,stability test...) na 197*10 ;D ;D ;D
Ak sa dokáže zahoreť tak ako moje staré(2mes) palomino tak to bude Superrrr .
Ten tiež zo začiatku s velkými problémami 1700MHz(1,85V) a po mesiaci bez problémov stab.1800MHz(1,85V)
Mám toho JUIGB a dělá mi šmejt něak víc stupnů, na default frekvenci to bylo asi 40°C, těd jedu na 175OMhz a má max 55°C. :-(