-
F***ing Lock
Zdarec všicni, jsem z5 s novým problémem 8-) .Vycházím z mýho posledního příspěvku...sehnal jsem si místo 2400+ 266 (2Ghz) multi 15x lock, 2000+ 266 (1,6Ghz) 12,5x lock abych se dostal aspon na 166FSB x 12,5 , což je asi 2Ghz.Je to stejný jak s tím šmejdem 2400+ kterej šel na 150,kdy proběhl POST ale před loadovací obrazovkou XP to vždy spadlo.Při postupném zvedání napětí Vcore sem se dostával dál a dál ;D ale winy stabiní nebyly,řek sem si Ok tak nezvládaj ramm bo co.Pučil sem si od kamoša ten 2000+.Pro změnu se dostal na 150, rammky v klidu,vše stabilní, při 166....POst OK nOlOad win.Zvedal sem na pětí páč sem si všiml že je jen 1.6 v až na 1.69 a při ní se winy nastartovaly, ale nostable!Mam 266Mhz ramm. si myslím že asynchroní by nemělo vadit startu?čím teda co a jak?Poraďte pls..MISHO : :wink:
-
Re: F***ing Lock
tak predne bys uz konecne mel zacit cist puvodni thready. tady totiz neni jenom prvni stranka a toto se tu uz resilo tisickrat.
jak uz jsem psal v predchozim prispevku. problem muze byt ve vicero vecech ( je zbytecne to opakovat ) nicmene pameti jsou dost podstatnou soucasti systemu. jen tak mimochodem asynchronnost cpu vuci pametem je dost velkou brzdou systemu.
takze v CTETE PRVNI je odkaz na to jak tu hledat.