zdravim chtel bych se zeptat na Asus v9999 jestli tam jde taky aktivovat core temp monitoring. jestli jo tak jak? dik
Printable View
zdravim chtel bych se zeptat na Asus v9999 jestli tam jde taky aktivovat core temp monitoring. jestli jo tak jak? dik
zobrazenie core temp - ide to aj na 6600 non GT ?
Neni to GT v nazvu threadu nahodou v zavorce ;)Citace:
Původně odeslal DJSmart
aj sa to niekomu realne podarilo ?
takze som to riskol a vuala je to tam 45°C
SPARKLE 6600 nonGT
Zmenil som sekvenciu
10 0A 01 11
na
00 0A 01 01
IDLE - 45°C
FULL LOAD 3DMARK03 - 58°C
Ja by som to na mojej MSI tiez vyskusal ale ked mi niekedy nieco na nej odide reklamuju mi to ked tam bude iny bios?
vsak bios tam budes mat ten isty...
a tu hodnotu v biose tam mozes potom dat zase spat a preflashnut ju, aj ked asi ani netreba.
no tak prave som sa dohral s tym BIOSom temp.monitor + frekv cez nibitor aj ked bude mat karta asi nazov 6600GT lebo nibitor 6600 obyc nepodporuje stale mi nejde to nastavovanie V core.neviete niekto ked sa to da nastavit?BIN mode?
to by chcelo zmenit na nejakom gt-cku cez nbitor na vyssiu voltaz a potom porovnat bios cez compare v hex editore s originalom, ze kde je zmena
no tak konecne sa mi za pomoci strany a polky irc kanalu podarilo najst Vmod na 6600 do AGP slotu.na ramky by mal byt pencil mod.takze dnes to odskusam a ked to pojde na mojej karte tak vam to sem pootm nahodim :wink:
...vysiel NiBiTor v2.0
...takze kto sa bal manualnej upravy, moze to skusit v nom :wink:Citace:
- Added support for:
* GeForce 6200 TC PCI-E
* GeForce 6600 PCI-E
* GeForce 6600 GT PCI-E
* GeForce FX5300 PCI-E
* GeForce FX5900 ZT
* Quadro FX540 PCI-E
- Fixed Gainward 6800GT GS memory speed
- Fixed Gainward 6800U speeds reversed
- Added Adv. Info tab to edit various IDs manually
- Added Boot Settings tab with option to edit bootup text, bootup display settings, fastwrites/sideband addressing
- General info shows additional BIOS date and product info
- Added integrity indicator for quick checking BIOS files
- BIOS version now read from internal version, not bootup string
- Added support for GeForce 6xxx timings
- Redone GeForce FX5xxx timings
- Added support for new GeForce 6600GTs voltage table
- Added support for enabling GeForce 6600 temp monitor trick
- Device naming synced with ForceWare drivers
- Various bugfixes and improvements
Download
skuste niekto na gt 6600-vke zvysit voltaz a potom porovnat biosy pred a po cez compare v hex editore....ze kde je zmena...
mozno by to potom slo aj na 6600-vkach
...ako sorry, ale mozes mi vysvetlit preco to neurobis sam ??? nevidim nic co by ti v tom branilo 8-)Citace:
Původně odeslal DJSmart
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
NO opravdu bych chtel u me MSI 6600GT aktivovat tu kontrolu teploty ale mohl bys mi prosimte nejak trochu vic detailne popsat co a jak na to?Na co nezapomenout atd...nechci to nejak podelat. Dik moc za odpoved. Klidne i na maila
iGore nenamáhej se,vyřešim to za tebe :wink:Citace:
Původně odeslal KNOFLIczech
V novom Nibitore je pre 6600GT stale len 1.4V max., co je default :-(
Přesně tak,koukal sem na to a je tam volba 1.3 nebo 1.4,pak je tam rozšíření V spektra a to se rozšíří bohužel jen směrem dolu.1.4V je pro 3D a 1.3V pro 2D,nic víc tam neni :?Citace:
Původně odeslal lcdc
jj 1.4V je std mam to odmerane na mojej karte takze zatial ziadny prinos.ale idem asi napisat na ich forum.
2 smart
porovnaval som tie Bios -y v ultra edite a je tam toho tolko odlisneho ze to jednoducho nenajdes.myslim tym GT a non GT takze podla biosu sa neda len tak prepisovat :wink:
...ta VID tabulka v biose je podla toho co som cital asi fixed, cize necakajte v dalsej verzii NiBiToru jej rozsirenie na 1.5V alebo viac :wink:Citace:
Původně odeslal Exp
tech 1.4V je standard i pro nonGT, nebo jenom pro GT?Citace:
Původně odeslal NOD
std aj aj.moja ma 1.35V pri 3D a prekreslenim som max dostal 1.42V.
CHCEM VEDIET CI SA DA temp monitoringu ZAPNUT AJ NA MOJEJ 6800 ASUS9999GE ... POMOCOU NIBITORU 2.0 ..
muzu dat na 256MB 6600 LEADTEK PCI-e bios z 6600 GT 128MB? (upravene freq) ?? diky... zajima me HLAVNE ten rozdil pameti
ne nemozes