Tak jo dnes si ho tam určitě nahraju a doufám že to pomože ale myslím si že ne pže provider mě říkal o jednom člověku kt. měl stejný problém jako já a nepomohl mu ani přechod na úplně jiný hw (měl taky AP a přešel na wifi kartu) no tak ale budu doufat..........Citace:
Původně odeslal IntEx
btw mám ten poslední z toho webu http://www.inwifi.cz/stahnete-si/?k=39 jo a není to ten samý ten tvůj je Lková řada a ten můj Ičková bylo to malým taxem myslel že je to taky L.........
EDIT: jo a eště něco nevím esi to má s tímto problémem něco společného, ale komunikace s APčkem přes webové rozhraní probíhá strašně pomalu řádově v B/s :evil: a nexápu čím by to tak mohlo být, pže to ze začátku nedělalo btw teď to LOL jede rychle, takže už fakt nevím :?:
EDIT2: takže určitě (mno, né určitě, pže u tohoto problému cokoliv bylo jisté taxe za pár hodin zase obrátilo) to má s tím něco společ. pže dyž teď ta komunikace s APčkem jela rychle tak net šel v poho, taxem to chtěl otestovat co to udělá dyž to spadne (shodil sem to pomocí dc++ samozřejmě ;D ) mno a jelo to zase max 1,5KB/s ale to až po chvíli spíš tak 100B/s a tak :evil: paxem dal opravit chvíli počkal mno a co se stalo :idea: webová komunikace s APčkem jede zase rychle
možná to píšu zbytečně ale zatím se to nedá vyřešit tak píšu fakt všechno co mě napadne a co by snad mohlo pomoct..........
EDIT3: nejsem si tím 100% jistý ale zdá se mě že takhle pomalu to jelo v době kdy to pro změnu nepadalo vůbec tak nevím :?: ale teď to časově sedí (rychl. komunik. s AP a ne/funkčnost netu).........
EDIT4: ale abyste to špatně nepochopili de jenom o tu web. komunikaci, přenos např. z FTPka jede normálně............... :S