Jsou ty B0 odemceny??? Mam sto chuti prodat to 2 mesice stary Palomino a trochu se rozsoupnout s B0. Myslite, ze se to vyplati?
Printable View
Jsou ty B0 odemceny??? Mam sto chuti prodat to 2 mesice stary Palomino a trochu se rozsoupnout s B0. Myslite, ze se to vyplati?
jeskove oci, :o , ako vam len zavidim.... :oops: kurna kto mi zozenie TBred B0 na 1700+ resp. 1800+.... prosim, prosim, ... kurna tu v SR sa to neda zohnat... :( :?
... kurna to je zufalost, ... hodim sa o zem a poskacem po sebe ... :evil: ;D :?
Mají je v Damellu v Hradci Králové. Zkus inetový obchod, cena je 2180 Kč (x1.35 kurs) = 2943 Sk + poštovný ... To si myslím, že UJDE. Otázka, jestli to dovedou poslat na Slovensko. :wink:Citace:
Původně odeslal Marcelino
Dnes mi ugradivanie Palomina ktorz slape aspon na 1700-1800mhy pripada dost zbytocne...ak tak len z nutnosti ktorou je napriklad kupa grafi menom R9700Pro :lol: :lol: :lol:
...mno, ale poniektori mame iba D650@933 a pod. a to uz sa oplati vymenit... 8)Citace:
Původně odeslal Semik
Vrom pripade sa ti to oplati a oplati sa ti aj nova doska jednoznacne EPoX !! Tak nevahaj najprv kup dosku a potom toho TBreda B0 !!Citace:
To je uz samozrejme daco ine :wink: (ale som predsa pisal ze Palomina...)Citace:
zedne takove, treba kupit setko spolu - Dosku, TB a pamate (tie ma seru najviac - ten cenovy rozdiel DDR oproti SDR je hrubo neadekvatny narastu vykonu... :( )
... to znamena , ze musim predat staru dosku, procak a aj pamate a kupit setko nove... alebo docasne kupit len procak a svihnut ho do starej dosky... vykon sice bude o cca 15% nizsi nes s DDR a koli nizkej FSB 133 este o dalsich mozno 10% (v porovnani s FSB 180 az 200) ... ale rozhodne to bude v porovnani s D933 narast vykonu mozno aj 100% za cenu cca 3000Sk (teda mozno 2000, ak predam Durona nejakemu neznalemu... ;) )
... to bolo podobne ako s vymenou Radeona32SDR za R8500 - musel som priplatit iba cca 2200Sk a vykon isiel o 100% hore 8)
[quote="Marcelino"]zedne takove, treba kupit setko spolu - Dosku, TB a pamate (tie ma seru najviac - ten cenovy rozdiel DDR oproti SDR je hrubo neadekvatny narastu vykonu... :( )
vykon sice bude o cca 15% nizsi nes s DDR a koli nizkej FSB 133 este o dalsich mozno 10% (v porovnani s FSB 180 az 200) ... ale
[quote]
Preco ??? Aj na starsich doskach sa da dosiahnut vysoka FSB ktora zvysi vykon aspon na DDR s taktom 166mhz :lol: (to jest tie najstarsie ;D )
Hmm to se tak nekdo ma... ja sem vcera u nas v Liberci v LOSANu okouk procesory a meli tam jeden AXDA1700DUT3C/JUICB 0251 tak sem neodolal a vzal se ho. No a 2GHz neda ani na 1.7V :( Navic mam blbou MSI KT3 Ultra takze vetsi napeti ani dat nemuzu, blbci to maj takhle omezeny BIOSem, ze napeti jde dat jen v rozsahu od defaultu -0.025 - +0.1V. Jedina sance, ze by se to mohlo zlepsit novym chladicem s medenou kontaktni plochou, mam tam ted TITAN D5TB.
MaPa:
Na kolik Ti jela stabilne ?
trochu se rozepis...ja mam uplne stejnou serii a dneska to budu zkouset.
Zizi
nevim nevim jestli chladicem kolik tam mas stupnu??ja mam 34 a v podo...Citace:
Původně odeslal MaPa
jj tak jsem to tak udelal se svym starym palominemCitace:
Ja sem to moc netestoval, precijen sem kdesi cet ze AMD dopporucuje pro tyhle procesory chladice aspon s medenou kontaktni plochou, jinak ze za ne neruci nebo co. Jako teplota byla nizka, ale diky mensimu jadru a stejnymu tepelnymu vykonu u Tbreda je o dost vetsi koncentrace tepa (W/cm2), takze se IMHO muze lokalne prehrivat. Na 1920MHz sem zkousel jen 3dmark a UT2k3 benchmark, jinak sem to radsi netrapil. Pockam si na ten chladic pro jistotu. Jeste nekde zkusim zjisti na netu nejaky bezpecny napeti pro Tbred a nejak nabastlit vic jak 1.7V. Jinak pri 2GHz to tusim vytuhlo po vypisu ty tabulky (disky, pamet, periferie, pci zarizeni). Resp vytuhlo, nejak to umrelo.. Ctrl+Alt+Del myslim i fungoval.. uvidime. Prinejhorsim se ho snad nekam zbavim :))
to je fakt,me vlastne dali taky chladic s medenou plochou tak tim je to jasneCitace:
Původně odeslal MaPa
Tak co sa stazujes ? S takimto chladicom a takouto MB je to celkom pekny vysledok !! 1920MHz z 1466MHz je dost slusne s tvojim vybavenim !! Ale radsej si tam fakt daj toho mednika a potom sa ozvi !!Citace:
Původně odeslal MaPa
No a mozna by to chtelo lepsi zdroj nez je 200W :) Na 12V to dava max. 6A aspon co je psany na zdroji :) A jelikoz sem z 1. durona 600 vymack 1GHz, z 1GHz 1,44GHz tak sem myslel ze s uspesnym o./c to pude i dal a z tohodle dostanu treba 2.2GHz (ale to je asi ta dan za to ze sem si ho sam vybral.. u tech duronu co sem dostal to sem dostal nic sem nevybiral)
Tak jsem rano zajel do Haje do Mironetu, ale ten prodavac tam zadny nenasel. Daji se v Praze koupit jeste nekde?
a dival jsi se ty nebo on?? ja jsem si ho vybral sam o jen prinesl a ja zkoumalCitace:
Původně odeslal nox
No dival se on. :-(( Myslis, ze je to fakt takova lama? Ja mu dal do ruky papir at to zkoukneCitace:
Původně odeslal vyhul
Tak je prave dovezli do monimy v dejvicich, uz ho mam na stole
AXDA1700DUT3C JIUGB 0251VPGW
Tak uz je uhnizdeny. 11*182 jede jak po masle, teplota 29°C, bohuzel ho asi nebudu mit cas moc ozkouset, jedu na vikend pryc, takze az po. Doufam, ze se tu mezitim objevi nejake reporty z maximalnim vykonem :-))
ted jsem ho prines dom koupenej v monime AXDA1700DUT3C JIUGB 0251VPGW zatim ho mam na stole a koukam na nej ;D kurwa nemam lak nemuzu toho zelenace odemknout :? a mimo to vcera jsem sel do toho Mironetu v Hajich a tam se se mnou hadal jejich nakupci ze BO 1700+ a 1800+ AMD nedela meli tam jen AO takze ani netusej co tam obcas maj 8)
2vyhul:mel jsi stesti ja az dnes to se spatne spalo :)
dyt je odemceny !!! Na lak se vykasli!!! :oCitace:
Původně odeslal zap
jak odemceny :o je to L3 nebo ne ? L3 jsou prerusenyCitace:
Původně odeslal Snaker