Kdyby ti neslo o penize, tak EIZO ma pry 10bit barvy coz by se ti pri uprave fotek naramne hodilo. Ale zase stoji cca 15K coz neni malo.Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Printable View
Kdyby ti neslo o penize, tak EIZO ma pry 10bit barvy coz by se ti pri uprave fotek naramne hodilo. Ale zase stoji cca 15K coz neni malo.Citace:
To fakt není málo - měl jsem u 17" představu do 9000,- Kč s DPH... :oops:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Za ty penize samozrejme neco sezenes, jen je otazka nakolik to bude kvalitni. Pokud ale nehrajes a chces to spise na grafiku, tak by snad nemel byt problem s nejakym 25ms panelem. Jen vychytat at to ma dost barev.Citace:
to je pravda,Citace:
ja bych pravdepodobne sahnul po nejakem 172x nebo ViewSonic VP171b, resp. jakemkoliv Eizu z druhe ruky (najdou se lidi, co uz dnes prechazeji na 19" a vyssi), pak by jsi se vlezl do te sumy. Ale napr. rada 710x na me dobry dojem neudelala.
no to je podle me vylozene hracsky monitor.. dobra odezva, 256000barev (domichavano na 16,2mil) a vcelku male uhlyCitace:
Původně odeslal Xima
spis neco s pomalejsim panelem ale za to s 8bitama na kanal cili cca 16,7milc barev (kery to opravdu umi zobrazovat)
no ja nevim, kdyz si prectes co chtel Darth Maul, tak si myslim, ze 172x to splnuje. Nemyslim si ze ty fotky ve Photoshopu s tim delat nepujdou kvuli te hloubce, mno a cenou se tam u ojetiny taky vejde narozdil od toho Eiza.Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
btw: Eizo 568 je naprosto super a na jednu stranu řeknete, že papírové hodnoty jsou jenom papírové (on taky papír snese všechno), na druhou stranu řešíte, že je pomalý. Fakt není ;D :wink:
Ty to EIZO mas? U her nemaze? Prece jen 25ms je dost,ale pokud by to byla maximalni hodnota tak to asi ujde. Vetsina 12-16ms LCD ma nekdy maximalku i 23ms v nekterych pripadech.Citace:
Původně odeslal jan555
16ms TN panel klidne i 30ms a 25ms(pva) muze mit maximalku i pres 100Citace:
TN http://www.xbitlabs.com/articles/oth...-guide_20.html
PVA http://www.xbitlabs.com/articles/oth...-guide_26.html