Co se s tim srat hosi...2x550W Fortrony nebo jeste lepe nejaky Enermaxy 630W a nemusime to tady resit ;D Nak
Printable View
Co se s tim srat hosi...2x550W Fortrony nebo jeste lepe nejaky Enermaxy 630W a nemusime to tady resit ;D Nak
Chybicka se vloudila :oops:Citace:
Původně odeslal Semik
Myslim, ze to uz by stacilo. Az koupi a zdroj nebude stihat, tak se urcite ozve ;)
Koupil jsem Leadtek 6600GT v úterý, zatím běží bez chybičky na 300W SHITOZNÍM eurocase zdroji, mam v kompu 2 HDD, cdromku, dvdrw...
Takže bych se toho nebál.
a mas nejaky pretaktovani?Citace:
Původně odeslal Wolfik
myslim CPU a GPU
nebo vse na default?
presne tak. taktovanim sa ten odber prudko zvacsuje.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
pokial to funguje nieje co riesit :-)
netreba sa bat aj tu autor pise ze to netreba prehanat s vykonom zdroja sice nemeral s merakom ale aj tak
http://www.templeoftech.com/viewarti...id=60&pageid=2
Pani ja mam 300w zdroj DTK ma 15A na +12V a moju zostavu to utiahne uplne v pohodeziadna nestabilita 1800+@2000MHz GK 6600GT 500/900@560/1,2...
uz to tady bylo receno, ale ono zalezi i na tech ostatnich komponenetech.
300W muze stacit i nejaky noname, ale kdo si proboha kupuje 300W shit k takove karte a jeste do lepsi (a jeste navic OC) sestavy? tim lepsim myslim treba A64 ;D
No mne 6600GT(570/1160) + to co mam v popise taha bez problemov noname 300W zdroj, ktory ma 10A na +12.
no jo, ale podivej se na ostatni komponenty!?!?Citace:
Původně odeslal Marek
no flame
do tve sestavy ta karty nema vubec cenu a ty se jeste pysnis tim, ze ti to utahne zdroj
..imho největší záhul(odběr grafiky a CPU) dosáhnete v DEMO modu 3DMarku 2005 s nastavenim na nejvyžší detal (sám jsem testoval s měřákem odběr a potvrdilo se), protože v benchmark modu jede většina výpočtů přes grafiku, kdežto v demo modu je do výpočtů intenzivně zapojený i CPU....takže testujte stabilitu :wink:
ver mi ze ak ti to pride ako vytahovanie sa, tak to nebol ani nieje zamer mojho postu :-) :-)Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
A v tej zostave to uz bude len velmi kratko.
Tak konečně mám 6600GT a zatím jsem neměl žádný problém. Doufám že to do budoucna vydrží:)