je fakt dost mozny,ze ji nekdo pred tebou hodne pretaktil a tim zpusobil ze uz jde malo taktit ... ale tezko rict cim to je ... kdyz to clovek nevidi na vlastni oci :-(
Printable View
je fakt dost mozny,ze ji nekdo pred tebou hodne pretaktil a tim zpusobil ze uz jde malo taktit ... ale tezko rict cim to je ... kdyz to clovek nevidi na vlastni oci :-(
Pjekny je to, na kolika to mam ted:260/560 bez zadneho modu a pasivu. Tamtech 240/530 to bylo asi tak 2 hodiny po tom, co mi ta karta prisla-teprve sem zahrejval ;D (ani nevim kdes tohle vyhrabal, to sem musel napsat uz hodne davno)Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Huvi: taky ju mam z computeredenu ale vic jak 230/540 ani tuk. tak me nestvete nebo s tim budu muset neco fakt udelat :|
No ja ma Gainwarda 200/450@250/560 a stabilne ,pameti vubec netopi akorat jadro je teplejsi ale ruka se na tom da udrzet ;D jinak zkousel jsem i 250/600 sice se to rozbehlo iu test ale po chvili se to sesypalo :evil: jinak na taktovani pouzivam detonatory a akorat jsem pouzil GF Tweak na odemceni clokovani v detonatorech 8)
To je divny, ja mam jeste k tomu AGP na 38MHzCitace:
Původně odeslal MrFann
Hosi máte to nejaký posraný já s tou moji GF 2 Pro uďelám i 265/520
A neprepsal ses nahodou??? Nemyslel jsi spis GF3 ??nez GF2 ???
???