sne tak dneska nejni ASUS co bejval kdysi po nem fsici touzili protozhe byl best ale dneska bych si ho nekoupil taky proc zhe ;D ta P2B byla fakt 8)Citace:
Původně odeslal LookAS
Printable View
sne tak dneska nejni ASUS co bejval kdysi po nem fsici touzili protozhe byl best ale dneska bych si ho nekoupil taky proc zhe ;D ta P2B byla fakt 8)Citace:
Původně odeslal LookAS
Hmm a jak to vidite s max. napetim pro Tbredy? Ja pocitam s tim ze me to nakrkne a hodim to na 1.85V, precejen AMD ma o dost sirsky GATE u tranzistoru nez Intel a na netu sem videl pri testech ze jeli i 2.1V apod.
ja uz tam chvilku mel 1.85 a jelo to na 2280 MHz uplne v poho. Pak jsem to radsi snizil. Uvidime casem. Pri 1.7 mi to bezi na 2700+ ;D
Pred chvilkou jsem ale pretaktil grafiku a spadly mi wokna :lol: .
Smutne :-( :-( .Citace:
Původně odeslal Fik
Treba sa s tym este pohrat..mne by asi stacilo aj 2400/2600+ ;)
Tak momentalne jedu na 2 GHz s default 1,6 napetim a stabilne. Teplota hlasena kolem 60 stupnu, chladic chladny (nevim co si o tom mam myslet). Ta drivejsi nestabilita byla zrejme zpusobena spatnou instalaci graficke karty... Jsem ;D
Mně to občas spadne když jedu nad 2100mhz ale to je způsobeno teplotou nelíbí se mu víc jak 50stupňů když to uchladim tak jede v pohodě ta teplota 60stupňů se mi taky nezdá teď mám při nastavení 169*12,5 1,7V tak max 48stupňú