Nejede. ani www
Printable View
Nejede. ani www
mě taky asi nějaka porucha, server DOWN
koukam ze posledni dobou to ma vypadky docela casto :/
Už to snad pojede, přes víkend se stěhovali.
tak to mi delaj naschval, ted kdyz mam prevzit vedeni tak jim hapal server :?
Doufam ze az to nahodej tak to opet nebude chtit registraci, to budu vazne vrazdit :evil: :evil: :evil:
funguje vam stahovanie a odosielanie unitov ? mne to od vcera nejde :(
nejde :(
Citace:
Původně odeslal SajmoN
Nejede myslim od soboty, resilo se to i na grid foru. Je pravda trochu blby, ze z UD prs vikend zadna odpoved.
tak asi 2 hodiny po napisani toho postu sa mi ich konecne podarilo poslat :) zakon schvalnosti ..
Taky uz to jede, ale doufam, ze dlouho nebude zadny dalsi vypadek, aspon dokud neprijdu na problem co mam s UDmonitorem, pak si ani nic nenacachuju.
ze to porad resite se divim, dost casto to vypadava. A to ze vam 2 dny nebo kolik nejede ud a vy nemate sve bodiky nikomu zily v UD netrha :p
edit: Jo a jen tak pro zajimavost, ja v tom jedu taky na 2 pc neco pres 2 roky, to jen tak pro zajimavost.
Taky vám to ted nejede?
Jede a asi jelo i celou noc...Citace:
Původně odeslal Crusheer
tu nejde o to ze nemame bodiky, ale ze nemame unity na ratanie .. len tak pre zaujimavost cau to len tak pre zaujimavost :D
Dneska se mi to jednou podařilo připojit se a stáhnout WU, ale teď už to zase nejde :evil:
Ja sem si za posledni dva dny nevsim ze by mi to blikalo. Bud jsem slepej nebo jsme mel stesti ze se mi to pripojovalo kdyz to slapalo :)
Už m i to nejde asi dva dny, reinstalace nepomohla....Citace:
Původně odeslal Maxik
Zrejme bude neco pokazeneho u tebe, ja jsem smolar, kteremu se Agent nepripoji jakmile se objevi sebemensi problemy, a posledni dobou jsem nezpozoroval jediny vypadek...Citace:
Původně odeslal Crusheer
Aktualne mi to jede, posledni vypadek jsem zaznamenal pred cca 2 nebo 3 tydny, trvalo to cely vikend.
Pokud jste schopni komunikovat anglicky, zkuste to resit primo ve foru http://forum.grid.org/phpBB/
Nejde mi stahovat pouze Rosseta a ve foru na UD jsem nic nenašel, že by neměli jednotky nebo nějaký jiný problém.
Ligandfit jde? Já mam nastavenou pouze rosettu, takže tu bude možná tim..Citace:
Původně odeslal Jaran