Zkusil bych jinej ata kabel,přepojit mechaniku na kabel k disku(předpokládám že disk máš primary master a mechaniku secondary master),pohrát si s nastavením master/slave/cs.ale teda problém je to zapeklitej ???
Printable View
Zkusil bych jinej ata kabel,přepojit mechaniku na kabel k disku(předpokládám že disk máš primary master a mechaniku secondary master),pohrát si s nastavením master/slave/cs.ale teda problém je to zapeklitej ???
Předpokládáš špatně, jak se mi to podařilo natáhnout,tak to je,mám krátký kabely a velkou caseCitace:
Původně odeslal Exp
Nehrál,ale proč to teda data vypaluje normálně,akorát kopírovat nejdeale budiž,zítra to skusím ???
Sorry za dlouhou prodlevu,nedostal jsem se k netu
Kabel jsem zkoušel prohodit za jeden starej,ale nějak to nejelo zitra to prohodim za kabel,kterej 100% jede,ale nevím,kdy se sem zase dostanu,žádný další nápady???
Už to jede,Bylo to v ovladacich,měl jsem ovladace od desky a hlasilo to, že se to s XP nehada,ale hadalo.
Problem vyresen Please LOCK
Mám cd vypalovačku TEAC CD-W540E (stáří cca 2,5 roku). Pálil jsem na ní nějaký fotky a tak u 20 % fotek byl nějaký pruh - třeba do půlky fotka ok, pak jen černá barva - šedivá - jiný odstín atd. Zkusil jsem to na jiné cd a pouze čtyřkou rychlostí a to samý. Pak jsem pálil audio a všechny písničky praskaly.. (8x).
To samý jsem vypálil na dvd výpalce a vše ok. Ta je zapojená jako master na primary kabelu (sama).
CD vypalovačka čte cd bezproblémů. Firmware mám poslední. Pálil jsem jak v Neru, tak v Alkoholu. Mám ji jako Master na 80 žilovém kulatém stíněném kabelu. Odešel laser?
Vyzkoušej ji jinde, na nepřetaktované mašině.
Přesně tohle dělalo kamarádovi a se stejnou mechanikou. Nakonec jsme našli problém v suplíku na hdd, takže letěl z okna a mechanika přestala blbnout. Ty ale asi šuplík nemáš, no, zkus ji vyměnit za tu DVD vypalovačku, případně toho TEACa vyzkoušej na jiném PC.Citace:
Původně odeslal Gordon
nejnovější firmware nemusí být nejlepší volba,skus jiný,popř. ji skus vyčistit,ale tohle vypadá nějak divně,část OK a část blbě,otevře se to.nezahlásí to chybu???