...no od toho tu snad mame sekciu BENCHMARKOV a dredy s prislusnymi 3DMarkami...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Printable View
...no od toho tu snad mame sekciu BENCHMARKOV a dredy s prislusnymi 3DMarkami...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
ok ok jak dam to klidne tam ja jen ze ve 3 postech predemnou napsali lditi max takty + vysledky.. takCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Jo toho si nevšímej,vždycky tu někdo musí někoho opravovat,asi se pak cejtí líp.Díky za výsledkyCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Takže těch 560/1050 je stabilních bez artefaktů,nechal sem to skoro 2 hod v 3dm03 a pohoda,tak sem to pak vypnul,už mě to nebavilo.Ale myslim že by to mělo stačit.Citace:
Původně odeslal Pato
zaujmave , ze ta karta ide casom lepsie {asi sa potrebuje zapiect :oops: }
predtym max 560/1120 vysie uz artefakty , teraz 579/1140 +nie je to max, testujem to CSS a HL2 + 3d marks 03,05... pomalicky idem vyssie
03 3dm 8564 , 05 3dm 3565
Fakt :eek: Tak doufám že u mě to bude taky platit ;D Zejtra to zkusim a dám vědět :wink:
Momentalne sa naslovensku vo velkoskladoch ani asi AGP neda zohnat co? ??? Ma pekny obraz? Podla toho co sitam je v pohode ale ide mi o kvalitu obrazu lebo ta moja 9550 0Bodov hrozny Blur :evil:
Maju v Ageme aj v Libre tusim (nie msi), pozri ich cenniky. Ja mam svoju z Agemu za cca 7700Sk a som spokojny. Obraz dobry, nestazujem si :-) .
Myslis ze tu kartu uchladi THERMALTAKE CL-G0003 ??? Ja by som radsej aj kvoli cene bral nonGT ale ta zatial nie je dostupna ako AGP :(
Uplne pasivne asi ne, nejaka 80-ka na 5V by ale mela stacit.Citace:
Původně odeslal Haldo
Uplne pasiv to nebude. V bedni mam 3x8cm von a 2x8cm dnu ;). V takejto kombinacii by to malo uchladit v pohode nie ???Citace:
Původně odeslal Masster
Chtel sem se zeptat na kolik ste svoji msi6600gt nataktovaly ? ale bez ruznejch vychytavek ,dalsich vetracku atd...
1800+ 1024 ram, 6600 Gt Agp 6900 b 3d mark 03. vymenil jsem ji za svoji problémovou 6800LE , a nestěžuji si má mnohem tišší chladič a výkon jenom o 1000b menšíCitace:
Původně odeslal hulda
560/1050Citace:
Původně odeslal hulda
sorry za OT ale mohol by mi niekto z vas poslat bios na 6600gt agp 128Mb najlepsie na mail m16@pobox.sk THNX.
ja idem na 571/1147 je to v podstate max co mi stabilne da.
kupili sme si dve s kamosom naraz a je na tom dost podobne...
takze by ma zaujmalo ci da niekomu ovela viac/menej, ci ma vyznam ju menit lebo mam tu moznost
o moc víc ti nedá...a když, tak si příliš nepomůžeš.Citace:
Původně odeslal zanko
Nevíte někdo něco o tom Turbu?Docela bych si ho už dal fungujícně! :evil: Jinak oc 1147 paměti?Proč mě daj jen 1050 ??? To mě teda pěkně štve :evil:
mas sakra dobry kus, MSi ma celkovo nedosadajuci chladic pozri si nejake porovnanie na www.anandtech.com 6600gtciek, a Msi ma najvyssie teploty a priliehanie chladica kritizovali, aj tak nedosiahlo najnizsi overclock ale dost vysoke hodnoty, Nv Silencer by pomohol, ale to mas jedno , pri tych taktoch co mas teraz si mozes gratulovat k perfektnej kupe ;DCitace:
Původně odeslal zanko
No, já nevím, v té poslední várce mi 3 po sobe testované kusy daly pameti na 1200 bez artefaktů a 575 na jádřeCitace:
Původně odeslal MK2
Na anandtechu testovali PCI-E verze,která má uplně jinej chladič :wink: Žádný nedolejhání se nekoná.Citace:
Původně odeslal MK2
Takže se opravdu zdá, že karty z nové dodávky mají chlazení v pořádku, posledních 5ks, které šly do komp, daly paměti okolo 1200Mhz. jádro od 570-595.
Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
... tak dufam, ze aj ta, co mam u teba objednanu bude takto OCfriendly 8-)
dneska mi prisli dalsie MSI tak ich vecer testnem ci su fakt lepsie na OC.
Čau lidi, chci si koupit novou grafárnu. Nejdříve sem chtěl ATI Radeon 9800 Pro 128,ale objevil jsem MicroStar NX6600GT-VTD128 128MB ta má za míň peněz ještě větší výkon. Jenže jsem četl že má hodně neostrý 2D obraz. Četl jsem to někde na diskuzi. Doposud mám Radeona 9000 Pro a jsem zvyklej na dobrej 2D obraz. Poraďte mi kterou grafarnu 6600 od nVidie aby byl dost dobře osterj obraz??? v prodeji sem našel od Clubu, Leadtek a MSI?? Tak kterou? jaký máte zkušenosti? Díkec