Hm o takych FSB sa mne moze iba snivat... :-( mas nieco specialne nastavene v BIOSE?
Printable View
Hm o takych FSB sa mne moze iba snivat... :-( mas nieco specialne nastavene v BIOSE?
Nemám, HT mám 3x, C&C vypnuto, vyplé SATA1 a 2, nic speciálního, Biost 1.41 beta
...tyka sa to to sice ASUS dosky,ale pri browsovani som natrafil na zaujimavu vec (aspon pre mna) ;OC s IDE ide o dost viac ako pri SATA
246*10(IDE) - 230*10(SATA)
271*9(IDE) - 230*9 (SATA)
...je to znama vec,alebo som objavil Ameriku?
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2206&p=3
No nevím, podívej se na můj komp, mám 4x SATA a 1x PATA a jedu na 323 FSB. Takže to asi nebude pravda, jedině v případě, že je nějaký SATA zapojen do SATA1 a 2, potom tomu věřím, protože když jsem disk zapojil do SATA1, tak mi šlo nejvýše 235 FSB.
Uz som to rozchodil na 250*10
NFS Undergroun2 ide v pohode 3 hodiny v kuse som hral,
ale Prima pri torture teste po 20 min 1 error,takze to nie je moc stabilne :-(
Vcera dokupena druha 512 pamet.Vyrazne zlepsenie stability 250*10; GK 380/795-Prima stable 10 hod.
Narast vykonu timedemo-Doom3 1024x768 noAA,noAF
s 512 Ram 70.2 FPS
s 1024 Ram 93.5 FPS !!!
jakej je proo tuhle desku nejlepsibios? ja mam totiz taky A-DATA a v novem biosu je napeti max 2.85 takze z 566@600 tezko dostanu a deska je ochotna jet i pres 300.. nejaka beta nebo tak cok?
Stabilni MUSI byt vzdy ??? :-)
Proc tam rvat vice jak 2.8V ???
To je o stesti, s tema pametma, jsou tu lidi kterym jedou ty pameti i vic na mensi voltazi.... proste vzdy zalezi na kusu mb + proc a pameti ... bohuzel ...
Ja mam treba na tohle VZDY smulu ...
a nevis explicitne nejaky bios kde to jde treba na 3.0V?
nerad bych zkousel 10 biosu..
Jestli tvuj nejde, tak asi jen nejaky hw mod ...
Ale nevim MSI nedelam....