mne dava na 8x moznost palit az 12x ale este som to neskusal, takze asi do toho noveho 102 neist co?
Printable View
mne dava na 8x moznost palit az 12x ale este som to neskusal, takze asi do toho noveho 102 neist co?
Hm, tak se mě podařilo donutit ten křáp pálit 12x, opět nečitelné! Další fw, co nic neřeší :evil: Doufám, že mi z reklamace vrátí zpět mou 4120, nebo nevím, co si pořídím... :?
chudak Kema mne pali na 8x verbatim a dokonca citatelne :)
Hodil som tam 102 a nic sa nezmenilo, na +R TDK 8x mozem stale palit 8x, uplne citatelne ako aj pri 101. Pritom ponuka moznost palit 12x, ale to som zatial neskusal.
port777: nene jeste jsem nenahodil :)
dav vediet ked nahodis nechcem ist do toho sam :)
Už mám taky stáhlej ten A102, ale zajímalo by me jestli si ho mám nahrát, pište zkušenosti... :!: ;D
ee, mam retail za 2500,-
mám problém s pálením normálních CD-R :evil:
chci vypálit nějakou hudbu na CD a vše probíhá ok ale po pálení když se na to CD podívám tak tam nic není (prázdné) a dokonce v Neru se hlásí jako prázdné-přepisovatelné ??? nesetkal se někdo z Vás s tímto problémem ??? dík ... paltí i pro data
P.S.: nejde mi vymazat ani CD-RW (chyba) ale jinak DVD jdou perfektně :roll:
skus novy firmware a posurfuj v tejto sekcii, uz tu niekto presne tento problem riesil
firmware uz mám ale je to stejné ... zkusím ještě kouknout tady okoloCitace:
Původně odeslal vuaras
Tak doufam, ze se ty problemy opravdu tykaji nejake konkretni (a snad uz starsi) serie, protoze treba v teto tradicne perfektni recenzi na cdfreaks.com to paradne palilo na vsecky media (a ze jich zkusili dost), snad krome CD-R Printable Verbatim:
http://www.cdfreaks.com/article/172/5
Citace:
Původně odeslal Kema
je po ní :evil: dneska odchází na reklamaci !!!Citace:
Původně odeslal Mirek
DVD pálí úplně perfektně ale CD-R vůbec
P.S.: nezavrhl jsem jí a chci jí znova !
Ja som si ju dnes doniesol. Po flashnuti z a101 na a102 mi ju win spozna ako jednotku cd rom a koniec. dam naspat a101 a frci to. kde je chyba??
a vie tato napalka overspeed???
Na overspeed u LG zapomeň, jediné co umí rychleji, jsou 8x DVD+R Verb, které povolí zapisovat 12xCitace:
Původně odeslal Martin83
na druhej strane naco overspeed? nie su ti tie 4 minuty jedno? Ja radsej preferujem 8x a naisto ako 12x a s neistym vysledkom, a aj audio cd dodnes palim maximalne 8x aj ked by som ich mohol palit 48x
nema zmysel palit cd media 8 ked mozes 48 ....
ma pokial ti s tym robia problemy cd prehravace, nie kazdy zozerie takto napalene cd, samozrejme ked som pisal ze 8x, tak som myslel audio, nie data, tie palim, co to da
:-)
no to jo ano ak robia problemy ale ... mas snad doma nieco co to neprecita ani pri 48??? ja myslim ze nie..
Overspeed mi nabidla uz u TDK 8x DVD+R, Verbatim 2,4x DVD+R DL a Multidisc 2,4x DVD+RW.Citace:
Původně odeslal Kema
Mimochodem vsecko co sem zatim zkusil vypalila dobre (dokonce i shitovy CD-R Multidisc, nekolik ruznych znacek CDRW dobre, Verbatim 16x DVD+R naprosta pohoda, jediny co jsem zkazil byl jeden 12x overspeed na DVD+R 8x TDK). Az me dojde LiteOn 1653, tak jsem zvedav na kvalitu tech vypalenych medii.
Uvidim jeste taky, az se u me casem otoci vice DVD+/- medii a pak rychlejsich DLek, ale zatim tezka pohoda.
Je to Made in China, January 2005, A102 od vyroby.
Čau lidi. Mám tuto mechaniku. Koupil jsem si DVD+RW od TDK. Vypálil sem si data. Zkontroloval jsem to přes Kprobe jestli to opravdu pálí automaticky jako booktype DVD-ROM. Bylo to OK.Booktype byl opravdu DVD-ROM Ale po delší době sem si přikoupil dvd+rw verbatimy. Opět sem to projistotu koukl na info v kprobu a Booktype byl DVD+RW!!! zkusil jsem to TDK a taky booktype DVD+RW. Neupdatoval jsem firmware a Nero mám 6.3.15. Zkoušel jsem ještě nastavit pomocí decrypteru booktype u dvd+rw na DVD-ROM. Zkusil jsem to znovu a opět Booktype je DVD+RW!!!! Kde je chyba??? Pomozte prosím. Díky hit.man
LG 4163 neumí měnit booktype na RW
Už jsem se jí jednou zbavil, dnes jsem šel pro reklamovanou LG 4160 a dali mě místo ní zase 4163! Mě málem vodvezli... :roll: Tak jsem ji zase testnul, 12x zápis prostě neudělá čitelně ani kdybych se pos*al. Zato 8x pálí excelentně, to jo.
Prostě 8x je kvalitnější, a nebudem se o tom přít.Citace:
Původně odeslal port777
proste nieje a basta...