Urcite to jede na 13x ;))))
Printable View
Urcite to jede na 13x ;))))
Tak ti to asi deska přemapovala kouknu se na msi po novém biosu a jestli to pujde bude to super skusim ho nakouřit ještě víc
Jak jsem uz nekde rekl, mne osobne dorazil z Levi v Brne, sef jeste v patek objednal dalsi na sklad a prisel v dneska (pondeli) a opet revize B0 - oba jsou neboxovane. Ten prvni jede zatim bez navyseni napeti na 1825Mhz - 12.5x146Mhz, ale 1900Mhz mu uz dela problemy a chce to navysit voltaz - s 1.7V to nejelo a vic jsem mu zatim nedaval. Kazdopadne sem si pujcil i ten kousek co dorazil dneska a otestuju si ho.Citace:
Původně odeslal tiktak
Ten můj je taky neboxovanej skus napsat ůplný označení cpu i se všemi čísli srovname zda je to ta samá série
A fotka by ti nestacila? ;D VizCitace:
Původně odeslal drake
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...r=asc&start=30
Jinak ten druhej co teprve prisel ma oznaceni:
AXDA1700DUT3C
JUICB 0251RPMW
PS: S tou frekvenci 1825Mhz to nebude pravda, chvili po te co jsem dopsal ten prispevek mi padly zniceho nic windows do bluescreenu :? Takze ted uz snizuju na 1800Mhz.
Cislo sem si neopsal ale urcite to je B0, jinak blizsi info viz.:Citace:
Původně odeslal drake
http://snaker.kobranet.cz/test/2200.bmp
je tam nasobic 12,5 ikdyz v biosu mam 13 ;(
GL
Teď už jsem v práci ale zítra sem hodim výsledky testů té mé B0
By ma zaujimalo ci uz aj dakdo zo Slovenska narazil na BO ???
ci ho uz nahodou nemaju v Ageme :lol: (alebo tak)
lidi co maj za CPU v Softcomu(computershopu na P10)podle netu maj 3 ale co to je zac??za bych tam zitra zasel....
Dnes som bol v IMPERKU a mali 6 Thoroughbredov - vsetko bohuzial A rev. :( .
No akonahle dojde B rev. budem mat... ;)
Ta B0 se fakt vyplatí já se se svojí AGOIA 1600xp loučil s těžkým srdcem nevěděl jsem jestli T-bred B0 bude alespoň stejně dobrej ale teď bych si dovolil tvrdit že to je nejlepší AMD na OC (hodně musiky za málo peněz)
z Levi se da zbozi vypujcit na Zapujcni list jako v Autocontu ??? nebo tam pracujes ;DCitace:
Původně odeslal Vlask
Ne v Levi si opravdu procesor zapujcit nemuzes , teda mozna jestli delas tak jo :oCitace:
Původně odeslal Rob
Kazdopadne ja v Levi nedelam, ale delam v jednom malym obchode, kde jak sem rikal T-bredy prisly a tim padem sem si je mohl na vecer pucit.
Ten druhej co prisel je sice o trochu lepsi - jede cca 1850Mhz bez zvysovani napeti, s navysenim na 1.7V to jede 1900Mhz ale vys to moc nechce a zatim dal navysovat nechci.
Nechci ti moc kazit iluze, ale vis ze jsou to B0? Tech 1800-1900MHz na 1.7V zvladly zatim vsechny A0, co jsem mel v ruce, B0 by melo chodit pres 2.0GHz na standartni voltazi... ;DCitace:
Původně odeslal Vlask
tak to jsem jeste nezral :o :o to je super 8)
Jak se tak dívám, asi jsem udělal dobře, když jsem koupil nové XP 1700 A!Mělo by to jít dobře na ep - 8k9a!!Co myslíte vy??
prave ze moc dobre ne, kdyby sis pockal na B0 tak bys teprav udelal dobre :-D
Zatím čekám až mi přijde deska, protože starou microshitku jsem prodal!Ale i tak jsem to jen tak zkušebně dal na 2000+ ! No uvidím, jestli jsem udělal dobře, až mi přijde můj epoxík!! 8)
Tak to je sila, takéto pretaktovanie...
Teraz zažijeme asi niečo podobné, ako keď prišli celerony 300ky... :wink:
Kolega dostal v robote nový komp, asi sa mu v ňom budem musieť pohrabať, či náhodou nemá TBreda... Aj A0 by stačila, bo pochybujem, že by dostal už nové Bčko... :wink:
zajtra skontrolujem agem a bgs :)) kua ty ludia ma uz maju dost. Stale tam volam na support :) otravujem... vysvetlujem co to vlastne chcem a nakoniec to od nich nezoberiem.
:o
kua ted sem sehnal to radlo 9500@9700Pro a du do procaku...problem je, ze nejsou moc money :( ....asi 300kc ;D
btw: s tim premapovanim nasobicu se mrknete treba na pctuning.ci-meli to tam pekne popsany..ja chci vedet co ten procak da! ;D
Tak tady je pár obrázků ze sandry jak jsem slíbyl musel jsem mu ubrat ty problémy s fsb mi asi dělá grafika při fsb170-180 jsou na ni rozpálený nějaký asi stabilizátory v tom smd se člověk prd vyzná tak to nechci pokoušet už schánim kupce a koupim lepší at ten procák jede naplno
Spozdravem Drake
Tak až mi někdo poradí jak sem ty odrázky nacpat tak je sem dám :-(
pouzij tag IMG nebo zkus proste napsat tu URL kde to mas :wink:Citace:
Původně odeslal drake