Jak to dopadlo? Zkusils to nakonec?
Printable View
Jak to dopadlo? Zkusils to nakonec?
Ahoj, nikde nemůžu najít kterej jumper mám odpojit, abych vypnul sekundární čip u RAGE FURY MAXX, mám WinXP a potřebuju to aspoň trochu rozchodit.
Můžete mi poradit?
Děkuju
Sekundární čip se vypíná z ovladačů :-)
Tvoje situace je asi beznadějná, ale můžeš zkusit stahnout poslední oficiální driver pro Rage 128 PRO, rozbalit ho a pokusit se ho nainstalovat ručně. Naděje, že to bude fungovat je velice malá, ale jestli máš náladu experimentovat...
Nevím jak teď, ale cca před rokem bys za Rage Fury MAXX dostal jako za raritu +- 1000Kč, teď už jí ti, kteří ji chtěli mít, mají. Ale pořád je naděje, že jí prodáš a za utržený peníze ti vystačí nějakou grafiku s lepší podporou XPéček.
Když sem to vypnul v ovladačích, tak sem to nerozchodil, ale myslim, e to jde vypnout přímo na kartě, ale už si to nepamatuju, ale co, až ji vyndám tak si všimnu.
PS:
Nekoupil by někdo ATI RAGE FURY MAXX?
;D
http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33594979
myslim ze by to mal pochopit aj anglicky nehovoriaci clovek,ak nie prelozim :-)
I chtěl bych ji, stavím si legendu, Slot A mašinu, a totok mě tam chybí.Citace:
Původně odeslal DOSmaňák
(W98 tam budou...)
Už jsem jednu Fury měl, ale stýská se mi ;)
N. 8-)
Tak já ti ji prodám :-) Odkud si? (kdyžtak osob)
Právě se mi podařilo nainstalovat ovldač na rage 128 pro, ale Half-life si myslí, že karta nepodporuje OpenGL, ale přitom mám i nastavení, všechno, nevim co se děje.
(opravdu stačí ten druhej čip vypnout softwearově, k čemu jsou ty jumpeříky na tý kartě? Já sem sháněl specifikace, ale nic pořádnýho sem nenašel)
Zdravím,chci se zeptat,jaké ovlače se vám s touhle kartou nejvíc osvědčili a zda má nějaká úskalí během instalace.Má jí doma,vyměnil jsem jí nedávno za 10 DVD médií a mám doma po upgradu základ PC na W98,chybí tam jen grafika.Hodlám ho zprovoznit na starší hry.Zkoušel jsem jí v jedné mašině s Win98-PIII-550,deska BX chipset nepodařilo se mi ovladač úspěšně nainstalovat,ale je fakt,že to nebyla čistá instalace,jen jsem to zkoušel,zda vůbec funguje
Mne to s poslednymi drivermi chodilo, akurat je tam nejaky bug, ktory sposobuje, ze na P3 (asi na procesoroch s podporou SSE) je v jednom teste v 3D Marku 2001 obraz uplne rozhaseny.
Díky za info,s těmi P III je to zajímavá informace.Ono tahle karta má vůbec spoustu svých specifik
Tak už je zprovozněná,šlape parádně,a obraz je taky super.Asi na té druhé mašine opravdu vadili nějaké staré ovladače
jj, je to fajn karta... a skvěle zvládá video :-) MPEG2 hardwarově v libovolným rozlišení. A s těmi posledními ovladači dává v mnoha dobových D3D hrách dost slušný výsledky, většinou i lepší než GF2MX...
Jo,jo,mít tuhle kartičku před takovými šesti lety...To jsem se trápil s TNT2 M64 do PCI,protože jsem "výhodně" koupil Celeron 466 s chipsetem BXcell bez AGP a jen smutně koukal na inzeráty kde jí nabízeli za cca 10 tisíc bez daně.A hrál Halfa v 800x600.Jo,člověk se neubrání vzpomínkám,když se mu dostane do ruky starý hardware