Ano, byl to bulk, ale dyť je to jedno a to samé železo.Citace:
Původně odeslal Braindead
Printable View
Ano, byl to bulk, ale dyť je to jedno a to samé železo.Citace:
Původně odeslal Braindead
Nejlepsi zvukovka je Sound Blaster 64 Gold neni co resit =) ..z 4*100W RMS hraje krasne..
Jo golda mam jeste schovanyho, slouzil dobre, ale je to ISA a hrozne brzdi, navic midiman ma lepsi zvuk.
Mam LIVE 5.1 a chci se ho zbavit!!!
Zere jako krava! Pri EAX nebo dolby digital zere priserne CPU!
Prakticky si EAX nemuzu dovolit.
Asi to vydim na Nforce2, tam je snad jedina zvukovka co si dela vsechno sama!
Jinak audigy uz prej umi EAX hardwerove :)))
to mager: stim brzdenim si dovolim nesouhlasit ..pokud vyndam sb64 a zapnu integrovanou AC97 tak brzdi daleko vic nez isa sb4 ..btw byli taky PCIkovy?
No já Live 5.1 mám a rovněž WinXP, který je můj "only" systém, a nemůžu říct, že by se mi hádaly ovladače, nebo něco něběhalo tak, jak běhát má. :-o
Argument ze Creative jsou spatny, protoze je na foru samej dotaz jak se s necim perou, je blbost. Clovek kterej to napsal si musi uvedomit kolik procent lidi ma livku nebo audigy a kolik lidi ma neco jineho. Ja osobne jsem s livkou i audigy byl vzdycky spokojenej. I v XP je to pohoda (po stahnuti 150MB ovladacu :roll: ). Mam to na starickym via KT133 a jede to jak das. Trochu horsi je to brzdeni her EAX efektama ale to se snad casem spravi novym driverem. Co se hardwaru tyce tak jsou obe karty slusny a ani cena neni premstena(narozdil od intelu) s tou podporou ze strany vyrobce je to horsi to je fakt
Mam live tyzden a som max spokojny.Ale zaujma ma jedna vec.Aky je rozdiel ked v UT 2003 nastavim zvuk na soft alebo hardware.Mam pocit ze soft mixovanie by malo byt omnoho pomalejsie , lenze mne to beha zo soft 39 FPS a z hardware 29FPS.Na soft sa vsak linie zo vsetkych reprakov to iste.(aspon mam taky pocit,ale aj ta je ten rozdiel dost velky).Napriklad v takej mafii to na soft mixing ide pomalsie.
A este jedno zistenie- s ovladacmi ktore boli prilozene(CD auigy/live) to ide v hrach omnoho pomaslsie ako so starsimi drivemi z kamosovho livu ??? hlavne mafia
Marek:
Ale inak su Creative dobre karty ;D ;D ;D
Nevim, proc se tolik lidi do zvukovek od Creative navazi - pravda, pro praci s hudbou jsou absolutne nevhodne, ale pro hry bohate staci.
Pretoze maju na nic Support a otrasne drivery.
;)Citace:
Původně odeslal PiT
??? Mam zacat uvadzat problemy ? ;D :oCitace:
Původně odeslal dorf
[edit]
Jedine, co maju nove Creativy pomerne dobre je odstup sumu... :)
Stejne na hry a do kanclu staci... ;DCitace:
Původně odeslal PiT
:roll: ;D ;D
Co jsem cetl, tak ve hrach na Audigy (efektama a rozdelenim zvuku) ani Fortisimo III. A na poslech se svejma 100dB od sumu a 24bit D/A taky neni spatna.
Muzes mi prozradit, kde se daji sttahnout?Nejakou chvilku je shanimCitace:
Původně odeslal brazilterrorist
Jo tak to ti z hlavy nereknu taky jsem to peknou chvili hledal.Citace:
Původně odeslal Vilca
Ale nasel jsem to v diskusnim foru na Creative strankach, kdyz tam das vyhledavat driver and compaq tak to snad najdes