Udelas recenzi s fotkama? Abych ho videl jak vypada v case...Citace:
Původně odeslal GABO
Printable View
Udelas recenzi s fotkama? Abych ho videl jak vypada v case...Citace:
Původně odeslal GABO
Ano fotecky uz su....len cas nie je. Snad mozno dnes spisem o tych vetrakoch recenziu a nahodim ju na pretaktovanie.sk. Inac stale si ich neviem vynachvalit...este ked zrobia LED verziu + verziu na opacny chod (teda vhananie vzduchu) bude to fajn :).
Ted me tak napada ze si koupim jeste jeden a pridelam ho na pasiv na CPU... To by mohlo byt dobre...
Nevydržel jsem čekat a napsal jsem už někdy odpoledne do AC jestli plánujou svítící verzi :-) :oops:Citace:
Původně odeslal GABO
mám takovej hlopej dotaz, jak je to s regulováním větráku s TC? protože když se u mě dostanou otáčky na 1700 a vejš, tam mě to v kejsu začne dělat meluzínu :o a ventilátor se začne klepat (když se dotknu těch nožek co drří motorek - tak vibrování přestane) ??? a to sem ho už zkoušel zatlumit takovou gumou, něco jak se dává pod větráky :?
tak to vyreklamuj, popripade to dej nekam do chladnejsich mist kde se nebude tocit 1700RPM ;)Citace:
Původně odeslal russianblue
No to vyzera na reklamaciu...asi bude nieco s loziskami :(. Takto spravat by sa vetrak nemal.
Já mám TC verzi z Czech Computers za 150,- Kč a je opravdu SUPER! Použít lze POUZE jako vyfukovací (má to dokonce napsaný přímo na krabičce :-)). Mám ho vzadu v casu pod zdrojem a když mám v casu 34° C tak točí 1700 ot/minutu. Předtím jsem tam měl Primecooler Supersilent na 1900 ot/minutu, ale s tímhle větráčkem mi klesla teplota CPU o 2° C a zároveň je ten větráček tišší než ten Primecooler na 1900 ot/minutu.
a jde tenhle vetrak posadit normalne na chladic CPU?? Myslim tim jestli ty diry jsou nejak dobre udelany.
Chtel bych ho dat na Whisper Rock IV .
ANo samozrejme..dokonca ma aj pekne podlozky takze sa vybracie neprenasaju. Prave som to skusal na pasiv Titan D5TB (s medenym jadrom) a sadlo ako uliate...foto nie je :( az vecer ak bude fotak.
A jak to chladilo? Uvazuju o podobnem reseni...Citace:
Původně odeslal GABO
TO som len skusal ako to tam sadne...prave pisem recenziu na pridavne vetraky. Neskor ak bude cas vyskusam aj kombinaciu Pasiv+tento vetrak a výkon takejto kombinacie :wink:
až to sepíšeš, tak sem rozhodně hoď odkaz :arrow:
Jak tak čtu, tak to budou hustý větráčky.
Takže si jen počkat až vyjde LED verze a zburcovat obchody.
Ale ta nasávací verze by se taky hodila - něco mi musí ofukovat disky.
Recenzia OUT:
http://www.pretaktovanie.sk/modules....rder=0&thold=0
Dufam ze sa bude pacit... :wink:
Výborně skvělé početníčko moc moc dobrá recenze.Citace:
Původně odeslal GABO
Nevydržel jsem čekat a napsal jsem už někdy odpoledne do AC jestli plánujou svítící verzi :-) :oops:[/quote]
tak ako?odpisali ti? 8-) tiez by som si dal povedat.len by som chcel vediet ci je lepsi ako AC Fan Pro 2L.
Ne zatím mi nikdo neodepsal, čekám, že bud napíšou zítra nebo je moje angličtina hodně špatná :)
kua kua...velka skoda, ze se nevleze do zroje ;(
A co v tom vidis za problem? Jednoduse vyrizni kulatej nebo ctvercovej otvor na zadni strane zdroje a tam ho z venku pridelej ne? ;DCitace:
Původně odeslal Antiloopa
Jde tu akorat o zaruku a misto ve skrini, ani jedno me netrapilo, tak jsem to takhle udelal. A jak byl hned ten zdroj studenejsi nez predtim 8-)
no to si vymyslel kapitalnu blbost a zjavne je vidiet ze si to tu cital ze. ten vetrak je exhaust ... cize ked ho das zvonka na zdroj tak ti fuci do zdroja ... super http://www.ocguru.cz/smileys/idea2.gif
Tak mi napsali,že svítící verzi zatím neplánují :-(:-(:-(:-(:-(
dneska jsem rozebral zdroj jestli tam bude 4.5cm mezera na ventilator a nic :( A protoze u me rve nejvice zdroj, tak to poresim regulatorama ;) oprasim, pripajim napajeni a snad bude jeste fungovat (tim myslim regulator)Citace:
Původně odeslal SajmoN
kup si poťák tesla u "jakuba" za 10,-, pak vystříhej mřížku co brání průchodu vzduchu a je to :DCitace:
dneska jsem rozebral zdroj jestli tam bude 4.5cm mezera na ventilator a nic :( A protoze u me rve nejvice zdroj, tak to poresim regulatorama ;) oprasim, pripajim napajeni a snad bude jeste fungovat (tim myslim regulator)
však oni něco časem vymyslí :arrow:Citace:
Tak mi napsali,že svítící verzi zatím neplánují
No to si si asi neprecetl muj prispevek poradne :evil:Citace:
Původně odeslal SajmoN
Rikal jsem zezadu zdroje, tj. na druhou stranu nez tam je puvodni! Nebudu to vysvetlovat znova, pro ty mene chapave viz obr. :wink:
http://cs.felk.cvut.cz/~neumaj1/zdroj.png