Ak som spravne pochopil, tak to je stredna skola? Skoda, ze ja uz chodim na jednu strednu skolu... SPS Strojnicku... Som teraz v 3. rocniku, cize asi nic z toho... :-( Ale je to veeelmi zaujimave...
Printable View
Ak som spravne pochopil, tak to je stredna skola? Skoda, ze ja uz chodim na jednu strednu skolu... SPS Strojnicku... Som teraz v 3. rocniku, cize asi nic z toho... :-( Ale je to veeelmi zaujimave...
Nedalo. Tento rok tanm koncim VOS a bolo nal povedane, ze pokial nebudeme aj dale studentami DENNEHO studia, budeme musiet ist inde /asi na univerzitu/ a zaplatit trcha viac. Lebo keby nas zobrali, tak ze by im zobrali licenciu.Citace:
Původně odeslal andy
Nedalo. Pokial niesi studentom DENNEHO studia, neni sanca. Tento rok na zoske koncim, takze viem. Ake cislo mas v USERname?Citace:
Původně odeslal andy
Zochova musí byť vždy v niečom extra. Pokiaľ viem, tak na Adlerke sa dá chodiť aj externe. Učís sa len Curicullum a testy robíš doma alebo hocikde- čo je na tom zlé??? Inak aké je štúdium na VOŠ??? Je to na niečo dobré??? To číslo username myslíš čo??? To trápne prihlasovanie v školskej sieti alebo username na Ciscu???
Ide o nejaku licenciu, ze by im ju zobrali, keby tam studoval niekto, kto je zamestnany. To si vymylelo CISCO, nie zoska.Citace:
Původně odeslal andy
VOS? Ked sa ucis a nechces ist na FEIku, na nieco to je. Ja som teraz napr na 3mesiace v Parizi. Cize si myslim, ze to az tak zabity cas nebol. :-D
Tym cislom myslim CISCO. Chcem iba vediet, v ktorom kurze si.
Na CISCO nastupuju tento rok v listopadu. Zkoušel jsem to prosadit i u nás na škole - pro studenty školy, která pořádá školení CISCO je studium zdarma! Boužel to nevyšlo, ale stejně jdu do toho. Kolik z vás to má za sebou? ;D (CISCO!)