Já je nemám nikde na webu,maximálně ti můžu poslat fotky na e-mail.
Printable View
Já je nemám nikde na webu,maximálně ti můžu poslat fotky na e-mail.
a nechces je nekam dat, ja bych se na ne rad podivalCitace:
Původně odeslal Tomas
mozna taky budu davat 120ku vetron na bocnici (nechci zadny okno) a treba bych pouzil 120ku i dolu dopredu (videl sem jak to tady ma nekdo udelany), ale nevim jestli by nedelal hluk vzduch prochazeji predkem skrine (zkousel sem 92ku dat na ty puvodni vysekany diry v bocnici a byl to strasnej rachot)
Možná někdy,ale teď na to rozhodně nemám čas... :-(
ok...taky jsem uvažoval nad nějakym symbolem
uvažoval jsem že když mam serii dragon (teda alespon myslim :-) ) že bych to mohl něchat udělat v dračim stylu - na plexi vygravirovat draka a jinyho draka někam nechat vyřezat a podsvitit
pak tčeba z dcase ty krytky na ventilatory mortal kombat (s drakem) ale ty mi pripadnou kycovite
ok tak co si mam nechat vyřezat?? je jen jedno omezeni
radius - nemužu si nechat udělat oblouk menší než 3.5mm ale tak to by šlo dodělat pilnikem - tak co?? okno přez mobo + vyřezat něco nebo jen nějakou vyřezávku a dejme tomu logo??
hmm takže ty okna co jsi tam dal se mi moc nelibi
jak tu někdo psal - nemám touhu odhalovat racky a zdroj
ale ten tvar toho ganja okna je hezkej - něco na ten styl měl gabo (myslim) jak jsem o tom vykládal ale vic takovy...nevim jak to popsat :-)
TU je nieco z mojho chiefa :wink:
http://www.pretaktovanie.sk/obr/case...en2/hlava5.jpg
yoyo něco netypickyho...proste neco neokoukany
Kde na slovensku sa da vyrezat otvor do bocnice??? Mam na mysli firmu ktorej dodam tvar(nakres) a ani to spravia...aj plexi....
zkus si to vyřešit jinde :arrow: :!:
nemátě někdo nějaký pics co by se dali vyřezat do bočnice??