Napětí procesoru na desce A7V880a FSB
Dá se nějakým způsobem nastavit napětí procáku na desce A7V880 na menší hodnotu než 1,65V? ??? Jsou tam jenom hodnoty auto, 1,65,1,70, a víc)
(CPU mám asi 1,5V. Při 1,65V to smaží jak cip. Ale při 1,5V nejde nastavit FSB>175MHz - padá to.)
Je možné, že frekvence FSB má vliv na stabilitu procesoru (padání woken a tak)? ??? :?:
Re: Napětí procesoru na desce A7V880a FSB
Citace:
Původně odeslal SlovaN
Dá se nějakým způsobem nastavit napětí procáku na desce A7V880 na menší hodnotu než 1,65V? ??? Jsou tam jenom hodnoty auto, 1,65,1,70, a víc)
(CPU mám asi 1,5V. Při 1,65V to smaží jak cip. Ale při 1,5V nejde nastavit FSB>175MHz - padá to.)
Je možné, že frekvence FSB má vliv na stabilitu procesoru (padání woken a tak)? ??? :?:
:roll: No to si pis, ze ma FSB vliv na stabilitu procesoru a taky to napeti... Jestli chces vyssi FSB, musim po urcitem zvyseni vyhnat nahoru i voltaz. Ta Asuska ma min. 1,65 V manualne - zatim jsem nevidel BIOS, ktery by to resil.
Pokud ti prime vyhazuje tu hlasku, nemas stabilni proc - mohli by to byt i pameti, ale podle toho co pises, to pude ten proc.
Re: Napětí procesoru na desce A7V880a FSB
Tak dík, sice to nemůžu spravit, ale aspoň sem si jistý, čím to je (paměti jsou vklidu)...
Nic nevím, ale tuším že přijde menší spamové bombardování na ASUS ;D :evil: ;D, pokud nebude 1,55V v Biosu. ;D ;D ;D