To je prece duvod, proc se upustilo od hvezdicek, aby lidi nePHckovali.Citace:
Původně odeslal howard
Printable View
To je prece duvod, proc se upustilo od hvezdicek, aby lidi nePHckovali.Citace:
Původně odeslal howard
imho posthunter se snaží mít co nejvyšší číslo pod avatarem a spammer postuje propagační posty, ale imho to může souviset:)Citace:
Původně odeslal monsoon
Co znamena rank "Jsem blbej jak" ?
To si nasi admini hrajou? :-)
Citace:
Původně odeslal howard
Tak na tohle se zeptej Fox!MURDERa.Ten ho teď má,tak ať ti vysvětlí,jak se dá získat :wink:
jsem blbej jak a pod tím je obrázek tága;)Citace:
Původně odeslal howard
Vysvetleni spammera:
http://pics.myslenka.net/misha-spammer.jpg
a co se tyce ostatnich ranku, tak nektere se nepouzivaji, ale nebyly odstraneny. prikladem budiz originalni rank "Opička" nebo ten spammer...
Opravdu nerad bych obtezoval, ale pokud by se nekdy nejaky admin rozhodl zavest rank Ombudsman, i kdyby to bylo jen popisne oznaceni bez jakychkoliv pridanych hodnot :wink: , tak mi prosim jeden schovejte... :DCitace:
Původně odeslal Marty
No to koukam, ze driv zde byli hvezdicky a lidi meli ranky "Lehce přetaktovaný", "Středně přetaktovaný", "Silně přetaktovaný". Zde jsem se o tom dozvedel. To si uz vubec nepamatuju, tou dobou sem tu sice asi byl zaregistrovany, ale neforoval jsem (napred diplomka pak pul roku bez internetu). A muzu se zeptat, jaky byli duvody, proc se to zrusilo? Jenom to posthunteni?Citace:
Původně odeslal jedik
No vicemene. Hvezdicky asi nejak lidi lakali vic k PH nez pocet postu. Nastesti ze ted uz tu moc ortodoxnich PH neni :)Citace:
Původně odeslal howard
Máme tady další rank. To sou ale nápady :-)
Moderátor sekce s nejhezčím stromkem
My víme ...Citace:
Původně odeslal howard
jj, je to tu celkovo dost nevyvazene. Aspon to tak vyzera, ked je negativum ohodnotene ihned, ale to pozitivne je kazdemu prirodzene a preto prehliadane.
Odpoved kompetentnych?
Edit
pre wtf ... asi takto : Napisem ze si "k.o.k.o.t" ;D Co s toho hned mam ??? (pekny rank ....ze)
Napises FAQ do vsetkych sekcii a co s toho mas ??? ...nic
Pochopendo co myslim ???
WTF ???Citace:
Původně odeslal Semik
[edit]
Presne tak ;D O tyzden sa ozvi.Citace:
Původně odeslal Semik
Pokial dobre pozeram, tak FAQy pisu prevazne vylucne moderatori a admini...Citace:
Původně odeslal Semik
A nedokazuje napr. rank jana555, ze su tu aj pozitivne ohodnotenia za odmenu ???
ok ... mam ho :oops:
K veci : nie myslel som skorej ze ked si pre 4um neprospesny mas rank. Ale ked si prenho prospesny, nemas nic. Tie FAQ boli len ako priklady....
Na 4re su ludia ktory by si to zasluzili ....
Mohol si to napisat hned, ale uz vies, vydiskutovali sme si to (ICQ).
Ked si 4u neprospesny, tak mu priamo skodis. (+ obvykle dostanes rank az po upozorneni, k tvojmu ranku ma vyprovokovala tvoja pociatocna odpoved, pretoze takymto sposobom odpovedaju zvacsa uzivatelia, ktori 4u skodia a som presvedceny o tom, ze pri zamysleni sa, si schopny rozumne diskutovat)
Ked mas na mysli niekoho konkretneho, tak ho menuj. Ranky uzivatelia nedostavaju sami od seba.
když je někdo na foru prospěšný tak má přeci rank moderátor -no ne? Jo a když se kurňa snaží tak tomu tady ruluje - administruje - no ne ? 8-)Citace:
Původně odeslal Semik
Ked si to myslis, tak sa spytaj ako sa PiT ci FOX stali Adminmi ;DCitace:
Původně odeslal Erda
Edit
Pokial viem ja PiT spravil 4um+Main page a FOx to dal na svoju masinu.
no tak ja bych v tomto zpomenul sekci optickych mechanik, kde faq a napovedu ohledne dvd mechanik pisou uzivatele. stejne tak mam nyni prislibenu pomoc v sekci via. maji za to nejen me uznani. btw tu prilezitost mate taky. jen chtit. omlouvam se a koncim s ot.Citace:
Původně odeslal Erda
Zaznamenal jsem novy rank:
Uživatelka
hezké :-)
To je videt jak se ctou dulezite tredy ;)Citace:
Původně odeslal howard
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=837157#837157