Re: Návrh - Rychlá odpověď
Uz to funguje nebo je chyba mezi klavesnici a zidli? Please click one of the Quick Reply icons in the posts above to activate Quick Reply. Kliknout nejde
Citace:
Původně odeslal Geeker
Uz to funguje nebo je chyba mezi klavesnici a zidli? Please click one of the Quick Reply icons in the posts above to activate Quick Reply. Kliknout nejde
Jde treba zrovna tenhle post tak posilam. Na co klikas? Na tu ikonku vedle Quote u kazdeho postu?
Citace:
Původně odeslal jedik
Jde treba zrovna tenhle post tak posilam. Na co klikas? Na tu ikonku vedle Quote u kazdeho postu?
...ee Geeker ma recht, neda sa do toho okna vpisovat :confused: resp, nerozumiem jak si tu volbu sfuncnit :confused:
Kód:
Prosím klikněte na jednu z ikon Rychlá odpověď pro aktivaci rychlé odpovědi.
http://i6or.szm.sk/temp/unsure2.gif
Ja to ted testil na svem test userovi a v FF, IE i Op to slape uplne normalne.
Opravdu klikate na tuhle ikonku http://4um.ocguru.cz/images/buttons/quickreply.gif ?
jezevec: jj som v robote, takze jedine IE
jedik: :idea: no tak uz nic :) ...ale mam dojem, ze ta ikona tam nebola, alebo som ju prehliadol >:{
Sry trochu opozdene ale ne. Te ikony jsem si nevsiml jsem zvykly psat primo do toho okna pro rychlou odpoved. Na vsech forech ktere znam to tak je tak me nanapadlo hledat nekde v rohu malou ikonku :(
PS: Neslo by to predelat, ze by se psalo primo do QR?
Citace:
Původně odeslal Geeker
Sry trochu opozdene ale ne. Te ikony jsem si nevsiml jsem zvykly psat primo do toho okna pro rychlou odpoved. Na vsech forech ktere znam to tak je tak me nanapadlo hledat nekde v rohu malou ikonku :(
PS: Neslo by to predelat, ze by se psalo primo do QR?
NIE, uz sa o tom diskutovalo najdi si to
To Standa_ : zkus priste ty linky funkcni :P
Kazdopadne rychla odpoved je dobra, ale celou dobu to tady nebylo a nikomu to nevadilo, a najednou se po tom muzete utlouct :D
zvlast kdyz ten formular je vlastne nachystanej, a muzes ho zobrazit bez dlouhyho nacitani....
Citace:
Původně odeslal P3TR
To Standa_ : zkus priste ty linky funkcni :P
Kazdopadne rychla odpoved je dobra, ale celou dobu to tady nebylo a nikomu to nevadilo, a najednou se po tom muzete utlouct :D
zvlast kdyz ten formular je vlastne nachystanej, a muzes ho zobrazit bez dlouhyho nacitani....
Podivej se na stari toho postu a celkove toho threadu, tady jeste slo o phpbb.