Staci zaizolovat prislusny pin zo spodu lepiacov paskou, alebo lakom na nechty ;D .
Printable View
Staci zaizolovat prislusny pin zo spodu lepiacov paskou, alebo lakom na nechty ;D .
Už si to skúšal?Citace:
Původně odeslal Toxic
Ja hej, ale poviem ti nič moc :-( .
Keď som dal akýkolvek lak tak mi ho m petici vždy prerezalo a lepiacacou páskou akokolvek som sa snažil tak sa mi nikdy nepodarilo nalepiť ju tak aby sa nezošuchla. Keď už držala, tak zasa nevošla cez malý otvor v petici.
Na Tulenovi jsem to izoloval buzirkou ,ale musel jsem predtim zvetsit otvor v patici 1,2mm vrtackem (stacilo v ruce-bez vrtacky).A slo to taky.
2majkl: tak to je hardcore - vrtat do soketu :o :D
Vždyť se to přece dělalo už u Celerů, že se lakem na nehty izolovyl nějaký piny.... ale myslím že ty můstky jsou elegantnější řešení.
Nevrtal jsem cely socket ,ale pouze tu vrchni umelou hmotu z diry asi 1mm na 1,2mm ,aby se tam vlezla buzirka.Stacilo vrtacek 3x otocit v prstech a bylo to.Takto upraveny socket lze kdykoliv vratit do puvodniho stavu.
Ja som tak fungoval, musel som, lebo mam K7S5A ;D a tam nejde menit nasobic. Trochu som sa s tou paskou natahoval, ale islo to. Treba Ti pasku tenku a musi dobre chytat. Inac v pohode.Citace:
Původně odeslal Jendo
Asi máš dobrú peticu 8) . Tá moja mala asi velký prítlak lebo keď som dal pásku v jednej vrstve /aby preliezla cez otvor/ tak mi ju vždy narezalo :evil: .
S tim by nemal byt problem, ved ide o plochu pinu, ktory je v spodnej casti, a nie o kusok, co je nad tim.Citace:
Původně odeslal Jendo
To máš pravdu, lenže do petice nevidíme aký majú tvar kontakty a prítlačné plošky v nej.U mojej to po vybratí vyzeralo tak že kontakty majú tvar rozovretých nožníc.Citace:
Původně odeslal Toxic
Navonok vyzerajú všetky rovnako, ale výrobcov socketov je vela.
Éra duronov je už zamnou, teraz už parím inak :lol: 8) V V V V .
2Jendo:
Mna to este iba caka :roll:
Bacha ta tabulka neplati pro Durony od 850 MHz vejs (stale jadro Spitfire ale vnitrni zaklad nasobice je 4x misto 3x). Neco podobnyho plati i pro Thunderbirdy od 1100 vejs.Citace:
Původně odeslal Majkl
http://www17.tomshardware.com/cpu/20...ron850-03.html
Porovnejte L3 a L4 mustky na obrazku s tabulkou. Je to jinak. Na www.ocinside.de je to taky blbe.
Myslite ze velkym napetim a prudom ktory prepali mostik by sa mohol poskodit procesor ??
Velkym napatim mozes odpalit aj nieco co nechces ;D Napatie male a prud velky.
jj :-D .Citace:
Původně odeslal Rainbow
Zrejme nechapes celou filosofii prepalovani mostiku :-)Citace:
Původně odeslal cox
Proud potece jenom mezi tvejma dvouma elektrodama, zalezi teda na tom kam je prilozis. Ale velky napeti nepouzivej, pouzivej jenom velkej proud, napeti staci bohate 4.5V. Ja sem musel pouzit tri 4.5V baterky paralelne abych prepalil prislusny mustky u Durona ve svym druhym kompu. Necekej zadnej velkej efekt, na mustku se objevi mala jiskricka a okem mozna ani nepoznas rozdil. Pak si najdi prislusny piny a promer to ohmetrem.