taky mě to HP nx9020 zajímá.
Pravděpodobně ho zitra obědnám.
Jak tu někdo psal, taky jsem neslyšel na kvalitu HP nadavat..
Akorat by mohl mit TV out, ale to oželim..
Co myslíte že natom rozjedu z her?
Wolf Enemy teritory, NFS unferground.. ???
Printable View
taky mě to HP nx9020 zajímá.
Pravděpodobně ho zitra obědnám.
Jak tu někdo psal, taky jsem neslyšel na kvalitu HP nadavat..
Akorat by mohl mit TV out, ale to oželim..
Co myslíte že natom rozjedu z her?
Wolf Enemy teritory, NFS unferground.. ???
tak to težko chlape přečti si recenzi na notebook.cz tuším, hele pc borče neměl si ty náhodou koupený ECS???
tu sem četl.. s nějakyma 1500 bodama v 3D 01 marku by ten wolf mohl jet ne?Citace:
Původně odeslal dezod
jj, ecs sem měl, reklamoval sem to.. po 30ti dnech sem jim volal, řikali že dodavatel to nevyřešil tak mi vrati prachy.. koncem tydne mi pry přijdou..
to VLADO:tak chlape to už je hodně to toho nejdu:-( P.S. tak sem tam nenašel ty grafiky sem asi slepej:oops:
to PC BOREC:tak já nevím, ale prej ten Intel Extreme je shit...není lepší ten Umax??
nevíte někdo kde sehnat real fotky těchto NB něco lepšího než ty co sou na stránkách prodejců
JO a ještě jedna věc, kterej má kvalitnější obrazovku??
hele vemte si ten hp od nas, udelal sem na nej cenu 8-)
HP Compaq nx9020 (PG641ES) cena 20830,- kč bez DPH
www.techroom.cz
sory ale mám za levněji, ale asi jdu do Umaxu za stejný prachy více muziky
za kolik,terba bych to jeste stlacil 8-)
hm umax..tu znacku nemam vubec rad :?
22200,- bez DPH s 256 RAMKAMA navíc, ale stejně jdu do umaxu, taška zdarma a je tam prostě víc.Kdyby v tom HPčku byla lepší grafika jdu do něj
nemáš nějaký "real" fotky Umaxu a HPčka??
ktery UMAX přesně mysliš? přesnej typ.. a co tam je za grafika?Citace:
Původně odeslal dezod
to HP bude podle mě kvalitnější..
ROZHODUJEM SE:
HP Compaq nx9020 PG641ES C-M 1400, 512MB, 40.0GB(jen 4.2), DVD/CD-RW, 15.0" TFT 1024x768, AGP 16/64MB, modem + LAN, bez OS
http://www.notebooky.com/php/index.php?cehop=3492
CENA:22480 bez DPH
- bez tašky
Umax ActionBook 585T Athlon 2400+(mobilní), 512MB, 30.0GB(5.2), DVD/CD-RW, 15.0" TFT 1024x768, AGP 16/64MB(prej lepší grafika), modem + LAN, bez OS 4xUsb 2.0
http://www.umax.cz/index.php?sp=NOTE&sk=12238&id=68308
CENA:22500 bez DPH
+ TAŠKA ZDARMA
NEVÍM CO VZÍT CHCI TO DNES OBJEDNAT??!!
Citace:
Původně odeslal dezod
to je bez systemu, to mužu mit to HP nx9020 za 19 885m. bez daně..
je to bez wifi..
to rači to hp, se systemem, wifi a vypada podle mě i pěkněji.. pamět mužu časem dokoupit.
BEZ SYSTÉMU S 512RAM!jak dokoupíš to stratíš záruku ne?
já právě nevím jak to hp vypadá ve skutečnosti ani umax, sou pěkný voba navíc hp pomalej disk,malo usb,nemá s-video,grafika na prd,a nevím co o toho celera můžu čekat
odkud kupuješ?
jestli poradíš od koho nakupuješ, a bude to rozumná vzdálenost, Zlín nebo Brno, tak bych to možná bral.Prodává jen HP?
nevítě někdo kde najít fotogalerii, těchto dvou notebooků??
1b
nic
2dezod: nezda se ti to trochu prehanis tady? 4 posty po sobe jenom od tebe?
navic nektery se tady opakuji i nekolikrat v tomto threadu :roll:
kdyz si pridas RAMky do notebooku nevim proc bys mel prijit o zaruku...
http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...StrSort=9DIIII tady maš ty HP..
maji sidlo i v brně..
bez systemu je to hp za 19 885,- bez daně a se systemem a s wifi za 21 687 ,-
umax se mi vube nelibi..
fotogalerii nevim, zkusim něco vygooglit..
až mi přijdou prachy z reklamace tak obědnavam HP asi..
omlouvám se pro moderátora, ale taky si mohl třeba poradit
Jinak Pc borec:proč se ti umax nelíbí?já sním nemám zkušenosti s hpčkem jo, ale ne s notebookem.
mi přijde ten Umax moc hranaty.. a co sem se ptal lidi tak spiš ty HP než Umax.. co se tyče značky, ne vybavy..Citace:
Původně odeslal dezod
to jo ale ta výbave je jednoznačně lepší ne?
značka je jen značka
Pc borec, nazdá se ti že to hp má dost široký rám kolem displeye?
Škoda že sem je neviděl na živo :oops:
Chtělo by to někoho znalého
co chces slyset? HP je lepsi co se procesoru tyce - rozdil mezi Celeronem a plnym Pentium M je, ze Celeron ma 512kB cache (misto 1MB) a nema speedstep - jede porad na plne rychlosti
Umax je shit znacka - HP je ohodne lepsi, nelibi se mi tam ta slaba baterka (2,2Ah je pulka normalni baterie)
kdyby to melo normalni 4,4Ah baterku, tak to vydrzi bezproblemu pres 3hodiny
HP ma docela promakanou klavesnici co se rozlozeni klaves tyce a kvalita bude asi taky lepsi nez UMAX
jedna integrovana grafika jako druha - to si podle me moc nevyberes.
vic ti neporadim, to uz zalezi na tobe
PS: mel sem HP XE4100 (maji ~ stejny sasi) a ten mel 14" display a ten okraj byl dost velky - to je jeden z duvodu proc se mi nelibil. Ale jestli ma 15" display tak by to melo byt akorat
Umax notebook bych si nekoupil ani omylem. Měl jsem v ruce dva a byla to naprostá katastrofa. Klávesnice nepoužitelná, celkový zpracování tristní.
dík za rady, ale měl si v ruce tu 585Tku?
co teda doporučuješ?
NEEXISTUJÍ NĚJAKÝ FOTKY TĚCH HPČEK A UMAXE 585T?
Myslím něco jako fotogalerie???nikde sem nic nenašel ???
Nezapojil jsem se dřív, ale teď si postnu 8-)
Když shrnu vlastnosti, které bych očekával, že někdo hledá, když chce notes (např. výdrž na baterky, váha, kvalita displeje, klávesnice, atd. - ale hlavně co nejvyšší kvalita a pravděpodobnost bezproblémového provozu), tak bych okamžitě zapomněl na značky jako je HP, Umax a spol.
Nechci znovu začínat flame na téma HP, ale v notebookách dělám od té doby, co notebooky začaly a imho o tom něco vím. HP je shit na n-tou (s výjimkou několika málo modelů, ale ty jsou cenou úplně jinde, než jde řeč), jak může někdo říct, že je HP o 2 třídy lepší než Acer, to fakt nechápu ...
Pokud odpovídající ty požadavky (viz výše), tak doporučuju volit pouze od značek IBM, DELL, Acer, Sony a Panasonic. Ty poslední dvě jsou mimo, takže zbývá IBM, DELL a Acer a tam doporučuju pečlivě vybírat model a konkrétní prokonzultovat. Jinak Acery nejsou co se HW týče od middle-class výš o nic horší než IBM a DELL (níž to záleží model od modelu, ve spoustě věcí jsou často lepší), přitom jsou brutálně levnější (a mají o hodně levnější optiony), vlastně jediné, na čem to zákazník pozná je skutečně (s tím souhlas) servis a support na úplně jiné úrovni než dvě zbývající. Otázka zní, jak často servis v současné době někdo potřebuje (viz níže).
Dneska je nesmysl kupovat cokoliv jiného než P-M (případně C-M), přičemž s ohledem na dost velkou uzavřenost platformy jsou P-M based notebooky spolehlivější než jakékoliv předtím.
A ad displeje - některé notesy je mají lepší, některé horší. Generalizovat to na značku fakt zavání, už s ohledem na to, že na světě není moc fabrik na displeje a obvykle je při stejné specifikací minimum variant, často jde napříč značkami o to samé LCD. To samé platí i o poruchovosti displejů (resp. DOD displejů) - mimo high-/business-class (kde se objeví DOD displej fakt výjimečně) je to procento u všech značek zhruba stejné.
Nechť si tohle každý přebere se svojí peněženkou a požadavky :wink:
EDJT: a na fotky se vykašlete, vyberte si notes a běžte do krámu, speciálně u HP se budete použitým materiálům a "kvalitě" asi dost divit ... :roll:
Hehe no tohle je vtip dne :lol: :lol: To netusim, kde jsi prisel na to ze unichrome je rychlejsi nez IEG2. Oproti intelu, nema Unichrome ani T&L, je to v podstate asi postopadesaty malinko upravovana a vylepsovana Savage4 (s mixem Savage2000), je videt ze S3 si s tim celkem 5 let v pohode vystaci :roll: Neplet si Unichrome a Deltachrome. Opravdu bych na tom chtel videt behat farcry ;DCitace:
Původně odeslal Vlado