co tam chces nastavovat? daj tam nove ovladace, nataktuj a mas pokoj.. tot vsjo.. :roll:
Printable View
co tam chces nastavovat? daj tam nove ovladace, nataktuj a mas pokoj.. tot vsjo.. :roll:
No ja nic, len kamarat ma stale otravuje ze mam akosi menej bodov ako on na ATI Radeon9600pro. Inak na 3DMarku2003 som dosiahol 4016bodov, tak xcem vediet, ci je to dobre, alebo nie :) mozno lamerske ale aspon niecomu sa priucim.
Ked nevies spytaj sa? ;D
keby si napisal aku zeleninu mas v kompiku, tak by sa dalo nieco vyriesit. :idea: btw rozdiel medzi 4 a 8 pipkami robi u mna v 3dmarku 2001 nieco okolo 30%..
edit: use SEARCH --> little Button at the top of this page
No ja neviem preco sa mi nezobrazuje v podpise :(
tak teda:
ASUS A7V880
BARTON 2500+
Sapphire ATI Radeon 9800SE
256 MB RAM 400MHz
Chladic CPU Speeze Vulture Spin 19db
CRW ASUS
DVD NEC
---------------------------------------------------
chudobny, ale podla mna dobry ;D
Z toho vsetkeho mam chapat, ze po odomknuti a pretaktovani dostanem plnohodnotnu 9800 PRO????
JJ, chápeš správně :-)Citace:
Původně odeslal daggy
Ale co ta 128 bit pamatova zbernica???Citace:
Původně odeslal Spajdr
R9800SE sa da zohnat tak so 128bit zbernicou, ako aj s 256bit zbernicou...
A od ktorych vyrobcov su s 256 bit??? V cennikoch to nikto neuvadza, potrebujem to objednat...Citace:
Původně odeslal sisi
bingo :!:Citace:
Původně odeslal daggy
R9800SE 256 bit provedeni dela stoprocentne Sapphire, Hercules, Club3d, ... , snad vsichni vyrobci karet s cipy ati. Tito vyrobci take vyrabeji i 128 bit. Napsalo se tady toho o tomto tematu velmi mnoho. Nejlepsi cesta je ta zavolat primo vyrobci na podporu, coz jsem udelal i ja, tam ti reknou kde presne provedeni ktere zadas dodavaji. Sapphire dodava do 100Mega a EdSystemu. Pozor u karet Sapphire dostaly se na nas trh 128 bit provedeni ktere tady vubec nemely byt, ktere se prodavaji v Alzasoftu a czechcomputeru. Pokud mas vyhlidly obchod kde nakupujes tak to poznas jednoduse, nech si kartu pred koupi ukazat a pokud ma pameti do L tak mas 256 bit provedeni.Citace:
Původně odeslal daggy
Lenze vecny problem predajni je, ze maju na sklade iba nejake 9200 alebo 9600 a RADEONA 9800 SE by mi iba museli objednat. Takze ak by prisla 128 bit varianta, mal by som smolu. Inak tie SAPHIRRE 9800 SE su dost casto v ponuke vo 128 bit verzii.
co ti objednaji to prece musi rict predem, ty karty se nelisi jenom sbernici, ale pochopitelne taky cenou.. ten obchodnik to musi vedet.. v realu rozdil 128bit x 256bit poznas tak jak ti radi o prispevek vyse, takze pokud to nebude to co si chtel tak si ji od nich nevezmes - v cem je problem?
no ano ak sa ti podari odomknut dalsie 4 pipky(co sa mne nepodarilo. Jednemu kolegovy sa to podarilo a ide mu to fakt superCitace:
Původně odeslal daggy
preco by sa ti nemalo podarit odomknut dalsie 4 pipky? tie sa daju ododmknut vzdy.. to ci budu aj spravne fungovat je uz druha vec..
Radsej asi zoberiem SAPHIRRE RADEON 9800 PRO 256 bit, je to istota :-) Este som si vsimol v cenniku CANYON RADEON 9800 PRO, je asi o tisicku lacnejsi. Ma ho niekto?Citace:
Původně odeslal zero
Ja mam CANYON 9800SE a sem maximalne spokojenej.
Jedu jako v podpisu,Doom3 bez artefaktu.
Na oficialnich strankach Canyonu zadna 9800Pro neni,tak nevim.
Je tam 9800SE a pak 9800XT. ???
http://www.canyon-tech.com/products/...TI_Radeon_9800
Pozri na http://www.datacom-ke.sk/cenniky/komponenty.xls, zvol si graf. karty a je v 121 riadku. Cena oproti SAPHIRRE je velmi zaujimava.Citace:
Původně odeslal Kaspi
třeba zde... označením se to tváří stejně: http://www.simply.co.uk/search.aspx?s=9800&print=trueCitace:
Původně odeslal daggy
viděl bych to tak, že je to na 99% 128bit verze (rozdíl mezi 128bit a 256bit bývá cca 1000,-)
Takze radsej zobrat ten SAPHIRRE 9800 PRO 256 bit. Tiez som rozmyslal nad tym, 128 bit verzia je za tu sumu dost draha. O 1000 Sk viac mam uz 256 bit (SAPHIRRE). :wink:Citace:
Původně odeslal Vykuk
nebo usetrit a zkusit stesti s 256bit 9800SE.. otazka je jaky je v soucasne chvili cenovy rozdil a zda takove riskovani ma smysl.. kdyz jsem ji kupoval ja tak byla cena Pro verze zhruba dvojnasobna, pokud se to dneska lisi o tisicovku tak bych do SE verze urcite nesel - bez odemceni to bude trochu drahej 9600Pro :)
Tu sa to pomaly ale iste zvrhava v dalsi nakupnu poradnu, takze daggy, ak chces pokracovat, pokracuj tu: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=759890#759890...
S tou 9600PRO s tebou suhlasim moj kamos ma 9600PRO a idemu este o nieco lepsie ako moja 9800SE :(Citace:
Původně odeslal xbungie
Mal som pockat a kupit 9800PRO no lenze ked som ju isiel kupovat tak 9800PRO bola o 4000 drahsia co bolo cca 1/2 naviac ako SE :evil:
Este jedna otazocka mam novy 300W zdroj a neda sa mi pretaktit procak na 3200+ pri mojom starom zdroji 280W mi to islo. Kde je zas xyba??? ja uz fakt tomu svojmu pocitacu nerozumiem :(
záleží co to je za značku... Třeba nedrží napětí jak má... nebo tak něco jukni se na hodnoty
No je to slovensky vyrobok WESTech www.westech.skCitace:
Původně odeslal Ladron
MODEL RPL PSU - 300W P4
On sa mi pretaktuje ale ked ide do wokien tak mi to zmrzlo, pri starom zdroji to islo v pohode. Mne to skor pripada ako keby toho mali wokna uz dost :)
znovu ich preinstalovavat mi uz lezie na nervy[/url]