nemuzu si pomoc ale disk proste neslysim... hlasitejsi v mim PC je cerpadloCitace:
Původně odeslal monsoon
Printable View
nemuzu si pomoc ale disk proste neslysim... hlasitejsi v mim PC je cerpadloCitace:
Původně odeslal monsoon
2 pETSaa: tak skus niektory z tohoto... http://www.caseking.de/shop/catalog/...p?cPath=30_413
jasne o tomhle reseni vim ale ta cena se mi zatim zda neprimerena... takze zatim si koupim novy zdroj vyberu takovy ktery nebude piskat a chladit ho budu vodou...Citace:
Původně odeslal fifo
To mozna jo, ale jenom pri seekovani. V idle jsou disky krasne tichy, prerve je i ventilator ve zdroji. Ale to piskani je udesne, je to docela intenzivni a rve to usi. Nizsi frekvence mne nevadi, ale vysoke jo.Citace:
Původně odeslal VikX
Jsem zjistil, že mi pískaj nějaký součástky na desce (ABIT IC7-G i875). Nemůže to být přehříváním, páč jsem vyměnil na chipsetu malej pasiv s hlučnym větrákem za větší pasiv. Teď se budu bát, aby mi něco nebouchlo nebo nevyteklo :oops:
Jinak já si nedokážu představit, že bych tam neměl ani jeden větrák.
Stačí když pustím Prime95, tak po 20min mám na desce horký některý součástky (chipset, kondíky, apod.) Takže takový lidi, který jedou bez větroňů maj můj obdiv. (pETSaa :smoke:)
Plánuju taky jet bez větroňů, koupit pasivní zdroj, ale bojim se o desku a přehřívání součástek :?
pETSaa: To tam fajt nemáš ani jeden větroň? To musí bejt špica.
A co součástky na desce a pevný disky, nepřehřívají se?
no samozdrejme ze mam vetrone 120mm na radiatoru a v bocnici 80mm ktery ofukuje pasiv chipsetu, a vsechny kondiky a zvlada i ofuk pasivu pameti na grafice, ale pro praci ve win to je 80% dne kdy jsem u PC nejsou potreba
a jeste jednou upozornuju ze pouze na sestave AMD 2500+ na 1,5V (z puvodnich 1,65V)
jinak vetrone ridim potaka dle potreby
Mno možná disk bo taky ta DVD palka... něco podobnýho znám :o) a nemusíš ani strkat ucho do bedny.. mám ji postavenou vedle postele a věř že se nějak moc dobře u toho nevyspím :( loolCitace:
Původně odeslal pETSaa