Hlavně že ty máš mozek v pohodě :lol: ASUS pouziva čip C-Media kdežto Abit Realtek :wink: Realtek jsou jednoznacne lepsi nez c-media. Vada zvuku se u asusu projevuje praskáním při vysokém volume :idea:Citace:
Původně odeslal MadCap
Printable View
Hlavně že ty máš mozek v pohodě :lol: ASUS pouziva čip C-Media kdežto Abit Realtek :wink: Realtek jsou jednoznacne lepsi nez c-media. Vada zvuku se u asusu projevuje praskáním při vysokém volume :idea:Citace:
Původně odeslal MadCap
ty si asi vazne postih .. ja by som bol za tago ..
stranky asus p4p800 napr >
http://www.asus.com/products/mb/sock...0/overview.htm
citujem >
AI series motherboards employed the world's first intelligent audio CODEC. The 6-channel AD1985 audio CODEC automatically detects and identifies what types of peripherals are plugged into the audio I/O jacks and notifies users of inappropriate connection, meaning there will be no more confusion of Line-in, Line-out and Mic jacks.
< vidis tam to AD1985? to je Analog Devices !!!! ja som hned povedal ze maju lepsi koncovi stupen (DA prevodnik) len ty si zjavne padnuty na hlavu !
Mozna maj nejakej prevodnik ale maj horsi zvuk :lol:Citace:
Původně odeslal MadCap
Ty znas jen teorii-ja praxi :idea:
Zapracuj na sobe pane "tago" :D
pocuj, teda sorry ty nepocujes .. neviem ci si hluchy alebo mas na IS7 pripojeny len kabel a pocujes odtial elektriku ale vyskusaj si do toho vrazit sluchatka a potom pochopis co je to very low SNR a to sposobuje ze je ten zvuk nepouzitelny u IS7 .. ASUS ma obecne vysoku kvalitu svojich integrovanych zvukovych cipov/opampov a na tom nezmeni nic ani tvoje slinty (asus boardy nemam rad aj tak ;))
chlapi akoze nechapem oco vam ide ale zjavne o konflikt :) aj tak tu zvukovku na doske kazdy (kto chce samozrejme kvalitny zvuk) vypne a a vopcha tam nejaku inu tak neviem na co sa o tom bavite...a vobec to nebolo temou tohto seminaru co som zalozil... nehajte to tak zbytocne ma nutkate citat si ked vidim ze tu je viac prispevkov a tesim sa na ne a nakoniec len taketo nezaujimave zvaaasty....thx
co sa tyka abit vs asus, som rozmyslal medzi oboma znackami, nakoniec som si vybral asus, aj to len kvoli layoutu ;D (uz som ako zena... vybram podla designu :oops: )
zatial som spokojny...
co sa tyka OT boja medzi Jackom O'Nealom a MadCapom, neviem posudit kvalitu zvuku, som neskusal tu on-board zvukovku, ale ked je taka fajna, jak MadCap hovori, asi ju vyskusam :wink:
vem toho Intela ,ja mnel taky XP-M na 2300MHz a vyměnil jsem to za P4 zda se mi lepsi, kdyby se měl rozhodoval mezi A64 a P4 tak bych bral A64 ! Xpecka uz nestihaj