@ bukva - souhlasím s Tebou -> stavebnice (a ještě ne moc zdařilé)
Printable View
@ bukva - souhlasím s Tebou -> stavebnice (a ještě ne moc zdařilé)
Tak se hnedka necerti, to byl jenom nejapny zert :oops:Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
@ Kazdic
ok :wink: to, že jsem diskont, neznamená, že se mi líbí takové ujetiny, ještě by si tam ten borec mohl dát záclonky a stěrače
mimochodem, viděl jsem tam ten Commanderův case a někdo to taaaak zprznil, že se to fakt nedá... trapné okno, samolepky... to se fakt potom musí nechat, že commander to má dobrý
Commander má svůj case dobrej, aniž bys ho musel srovnávat s nějákým omg casem.Citace:
Zjova lidi co byste chteli od amiku? NAkoupi si veci v xoxide a jinych mega kseftech kde sezenou vsecko a pak to zprasi dokopy a delal moddery. Vzdyt ot maj vetsinou akorat o lovech, ale je teda par vyjimek ktery sou uplne o necem jinym. Taky o moznostech
Neni to tak spatne. Ja sice nic proti stromeckum nemam ale musi byt o vanocich musi byt pod nema darky. A hodne tezky :)Citace:
Původně odeslal Kazdic
Nic proti, ale ty amici by sa mali hanbit. Trufam si povedat ze skoro vsetky mody userov na tomto fore (oc4um) su lepsie nez tie sragory (cest vynimkam na obidvoch stranach...)
Ale zase ak sa obzriem na par lahodnych casov na ostatnych strankach...mnam.
Jedno je vsak iste: Na CZ-SK scene to bude stale viacej o "poctivom" moddingu, nez o skladackach. Predsalen, vlastna vyroba je lacnejsia a lepsia :D
Musím souhlasit, američani maj hafo peněz, tak si všechno kupujou :roll: , kdežto my máme zlaté české ručičky a málo peněz takže se pouštíme do pravého casemoddingu ;DCitace:
Původně odeslal Jackar
Zlate Cesko-Slovenske rucicky ;)
Nezabudajte ze vsetko vas naucili vyhodnare ;D... Ale to uz je OT.
Inac, este k tym casom, vpodstate si asi mysleli ze si nakupia CoolerMaster veci, nahadzu to tam a maju "mod"...
Ukazte im niekto Oracle3 :D
něcö teďka dělá TNT - Chrome Split Wire LoomCitace:
Původně odeslal riksa
Jak může počítač i průhledovým oknem vypadat hezky ? Jak můžete v počítači mít přehledný pořádek v kabelech ? Prostě Cable Management čeká každého z nás. Stále více kabelů, přídavných zařízení. Nyní svým dílem přispívá k pořádku ve Vašem počítači i společnost SUNBEAM, která uvedla produkt zvaný Chrome Split Wire Loom. Nabízí ho v různých průměrech a délkách. Samozřejmostí jsou různé barvy. Takže pokud Vás to zajímá, stačí kliknout a objednat níže
http://www.tntrade.cz/shop/index.php...kce=finddirect
EDIT: - http://www.sunbeamtech.com/ - uvodni stranka - kolotoče žijou :mweheh: ;D :-)
Zlate cesko-slovenske rucicky? Ruku na srdce - spousta z vas si dela domaci upravy prave kvuli penezum, kdybyste meli tolik chechtaku na komp jako Amici, tak se na to pekne vyprdnete a vsehcno si bud koupite, nebo nechate vyrobit na zakazku... :wink:
A TO JE ONO - MYŠLENKA :idea:
:idea: Jedna věc je něco umět udělat.
:idea: Jedna věc je mít money.
:idea: Jedna věc je mít podporu - prostě zajít do krámu a říct - chci tuhle special barvu, tohle lepidlo, tohle světlo, tuhle brusku, tohle plexi, ...
No a když je to vše dohromady, tak vznikají věci jako na BitTechu ;D
když se něčeho nedostává, je to slabší....
a co se týče toho, NIKOMU nezazlívám, když chce mít třeba PROFI bočnici, že s tím skočí na laser - prostě má money a podporu, vymyslí cool okno - proč ne ? drtit to doma vrtačkou / pilníkem / přímočarkou je taky úlet
EDIT: - http://www.sunbeamtech.com/ - uvodni stranka - kolotoče žijou :mweheh: ;D :-)
Nebo pokud mate leve ruce tak hazite manualni praci vetsinou na nekoho jineho - muj pripad ;DCitace:
Původně odeslal Zilla
Souhlasim, kdyz najdu neco poradneho co se da koupit, tak radsi pujdu a vydelam penize nez abych se s tim sral.... Ale taky je pravda ze existuje dost hracicku, kterejm to prinasi radost a modovali by i kdyby meli hafo prachu - sice jine veci a jinak, ale furt modovali.
Jsem rad, ze jsi pochopil, co jsem chtel rict. Ja jsem taky sileny levaso, takze bych si slozitejsi veci vzdycky nechal udelat, ale slo mi o to, ze JA se k tomu klidne priznam. Ovsem zajimalo by me, kolik lidi, kteri tu vychvalovali zlate rucicky, je schopno si doma udelat fakt profi mod.Citace:
Původně odeslal Dawe
Souhlasim, NAPAD je to nejdulezitejsi a ten by za tebe nikdo odmakat nemel, at mas prachu sebevic. Zbytek uz je "jen" remeslo...Citace:
http://coolermaster.imageinfinity.co..._nebula-sx.jpg
tady se mi dost líbí na předním panelu ty cestičky tištěného spoje, kdyby ten case byl černý G-mono a jinak by tam už nebyly ty serepetičky, ale jen modře podsvícené okno, tak by to bylo fakt decent luxus (tohle je v podstatě luxus taky, jen je to na mě moc barevné)
NENI MOZNA ! ;DCitace:
Jako pro tenhle case jsem termin nenasel, nechtel jsem bejt sprostej......
no ale je to precizi ... to musis uznat i ty :lol: ... mne se libi takova ta "elektricka koule" tam kde maj bejt mechaniky ... na to bych se vydrzel divat hodiny ;D
JJ ta plazmovka je supr, ale ten vnitrek je des, to vypada jako :lol: by tam bouchla piksla se sprejem nebo hned nekolik narazCitace:
Původně odeslal basik
Celkovo to je des a zaroven neskutocne ...pri tejto skrinnke som pozastal asi najdlhsie pretoze je fakt ze vyzera po stranke preciznosti neskutocne - po stranke druhej je to totalny vianocny stromcek. Dalsia vec je to za sa mi ten obrazok zda upravovany... :wink: